Active Soccer 2 Apk Android


Active Soccer 2 Apk Android

Active Soccer 2


Bu yazımda sizlere Active Soccer 2 Apk yani Active Soccer 2 Android hakkında bazı kısa bilgiler vermek ve oyunun indirme linkini sunmak istiyorum. Google Play'den indirmek istediğinizde hatırı sayılır bir ücret ödemek zorunda kalacağınız bu oyuna, sitemiz aracılığıyla ücretsiz olarak erişme imkanına sahip olacaksınız.

Bir futbol kariyer oyunu olan Active Soccer 2, size birçok ligde kariyer yapma ve bu kariyerinizi ilerletme imkanı sunmakta. Bilgisayar oyunu olarak bildiğimiz Football Manager'in Android'e uyarlanmış bir versiyonu olarak da düşündüğümüz bu oyunda kadro ayarlama, maç yaptırma ve sonuçlarına göre kariyerinizde yükselme veya düşüş yaşamanız oldukça olası görünmekte.

Active Soccer 2 Apk Android

Grafik kalitesi oldukça tatminkar olan ve birçok Android cihazda sorunsuz olarak çalıştırılabilen oyunun kariyer modu 800'ün üzerinde takımı lisanslı bir şekilde desteklemekte. Bu da 21 binin üzerindeki sporcunun birbiriyle maç yapabilme, farklı takımlara transfer olabilme imkanlarının doğrudan sağlanmasına fırsat veriyor. Farklı kamera açıları, hava şartlarının değişebiliyor olması, online platformlar üzerinde maçlar yapılabilmesi ise oyunun rakiplerine göre başka avantajları diyebiliriz.

Active Soccer 2 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Active Soccer 2 Apk Android

2 yorum:

-->