Stage Dive Legends Premium Apk Obb Android


Stage Dive Legends Premium Apk Obb Android
Stage Dive Legends Premium Apk Obb


Bu yazımda sizlere Stage Dive Legends Premium Apk yani Stage Dive Legends Premium Android oyunu hakkında bazı bilgiler sunarak programın indirme linkini paylaşmak istiyorum. Oyunda bir rock yıldızının turneler esnasında neler yaptıklarına şahit oluyor ve kendisini şehirden şehire dolaştıran bu konserler dizisinde seyirciyle buluşturuyoruz. Oyunda seyircinin ve tepkilerinin en önemli unsur olduğunu ise unutmamamız gerekiyor. Bu yüzden yapacağımız hareketlerin her birisi seyirciyi coşturacak hareketler içerisinden, özenle seçilmeli. Peki bunlar hangileri? Gitar parçalamak, sahnede sürekli hareketli olmak ve koşmak, seyircilerin üzerine atlamak bunlardan bazıları olarak sıralanabilir.

Stage Dive Legends Premium Apk Obb Android

Ancak seyirci zaman zaman da sinirleniyor ve rock starımıza birşeyler atmaya başlıyor. Bu bir muz olabileceği gibi bir bomba da olabilir! Yapmamız gereken ise bize fırlatılan her şeyden hızlı bir şekilde kaçmak ve kurtulmak.

Oyunda rock yıldızını kişiselleştirmek ve ona özgü hareketleri keşfetmek sizin elinizde. Ayrıca oyun içinde çalan rock müzikler de oldukça kaliteli olmaları amacıyla özenle seçilmiş denebilir. Puanları toplayın ve rock starınızı zirveye taşıyın!

Stage Dive Legends Premium Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Stage Dive Legends Premium Apk Obb Android

0 yorum:

-->