Helicopter Sim Pro APK Obb Android


Helicopter Sim Pro APK Obb Android

Helicopter Sim Pro APK Obb


Bu yazımda sizlerle Helicopter Sim Pro APK dosyasını paylaşarak Helicopter Sim Pro Android oyununa erişmenizi sağlayacağım.

Bir uçuş simülatörü olarak lanse edilen oyun, aynı şekilde gerçek zamanlı savaş tecrübesini de yaşamanıza yardımcı olmakta. Elinizin altında bulunan makineli tüfek kumandası, hem onu kullanmanızın gerekliliği hem de helikopterin dengesini sağlama çabalarınızla birleşince oldukça zorlu bir maceraya adım atmış oluyorsunuz.

Oyunun içinde 5 farklı senaryo ve 30 ayrı görev bulunuyor. 5'i oldukça zor olan 90 ayrı yarışmayı da işin içine dahil edince kolay kolay sonlanmayacak bir oyunun karşımıza çıktığını görebilmemiz mümkün. Ayrıca yaptığınız hamleleri daha sonrasında oynatabiliyor, hatalarınızı ve neler yaptığınızı ayrıntısıyla görebiliyorsunuz.

Helicopter Sim Pro APK Obb Android

Uçuş simülatörlerinin hassas bir şekilde tasarlanması ve oyununda dahi bu dengenin korunması gerektiği herkes tarafından bilinmekte. Helicopter Sim Pro da bu hassasiyetlere uygun bir şekilde hazırlanmış ve simülasyon deneyiminin mümkün olduğunca gerçeğine yakınlaşabilmesi amacını gütmüş.

Helicopter Sim Pro APK Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Helicopter Sim Pro APK Obb Android

0 yorum:

-->