Ninja Hero Cats Premium v1.2.4 Apk Android


Ninja Hero Cats Premium v1.2.4 Apk Android
Ninja Hero Cats Premium


Bu yazımda sizlere Ninja Hero Cats Premium Apk yani Ninja Hero Cats Premium Android hakkında bilgiler vererek, oyunun indirebilmeniz amacıyla bir adet de link paylaşmak istiyorum.

Oyunda bir Ninja Kedi'yi canlandırıyor ve sudan çıkan canavar balıklara karşı savaşıyoruz. Bu tarz durumlarda karate, ninja gibi yeteneklerimizi kullanabileceğimiz gibi, zorda kaldığımızda da Samuray kılıçı, buzdolabı fırlatmak, pizza atmak gibi farklı alternatiflerimiz olabiliyor. Oyunun bu seçenekleri sunması anlamında oldukça eğlenceli olduğunu söyleyebilmemiz mümkün.

Ninja Hero Cats Premium v1.2.4 Apk Android

İncibalıkları ve Altnbalıkları toplamak ise bize hem güç, hem de bazı item'leri alabilme imkanı sağlamakta. Bu item'lerden kuşkusuz en güçlü olanı ise çok zor durumlarda kaldığınızda ortaya çıkartabileceğiniz Catzilla yeteneğini gösterebilmek oluyor. Her tarafı yıkabilecek güçlü bir fırtına çıkartmanızı sağlayan Catzilla yeteneği az ama öz bir şekilde kullanmanız gereken özelliklerden birisi.

Ücretsiz ve tempolu bir oyun olan Ninja Hero Cats, aynı zamanda sanal ve analog oyun koluyla oynama imkanı sunmasıyla ve kaliteli grafikleriyle de size güzel bir oyun deneyimi yaşatacak.

Ninja Hero Cats Premium v1.2.4 Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Ninja Hero Cats Premium v1.2.4 Apk Android

0 yorum:

-->