Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk Obb Android


Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk Obb Android
Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk Obb

Bu yazımda sizlere Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk yani diğer adıyla Adventure Time Oyun Sihirbazı Android hakkında bilgi vermek ve iki adet de indirme linki paylaşmak istiyorum. Oldukça ünlü bir çizgi film olan ve hemen her yaştan birçok insanın severek izlediği Adventure Time'ın oyun versiyonu olan programımızda birçok farklı seçenek bulunmakta.

Öncelikle oyunun içinde pek çok farklı seçeneği kendiniz tasarlayarak oynama imkanınızın bulunduğunu söylememiz gerekmekte. Bunun haricinde ise oyunda bulunan paketleri sorunsuz şekilde kullanabilir, normal şartlarda Google Play aracılığıyla ödeme yapmanız gereken tüm özelliklerden ücretsiz bir şekilde faydalanabilirsiniz.

Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk Obb Android

Oyun içindeki görevlerimizden en çok göze çarpanı ise çizgi filmi en tanıdık iki karakteri olan Finn ve Jack'in maceralarına tanık olmak. Finn'i oyun içinde kontrol etmeye çalışıyor ve yönlendiriyor, en sonunda ise Jack'in hapsedildiği yere ulaşarak onu kurtarmak konusunda bazı girişimlerde bulunmasını bekliyoruz. Cartoon Network tarafından piyasaya sürülen ve hem grafik, hem de ses kalitesi açısından oldukça tatminkar olan oyun, çizgi filmin severlerine güzel anlar yaşatacak.

Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk Obb Android:
PART 1>>> TIKLA İNDİR!
PART 2>>> TIKLA İNDİR!

Adventure Time Oyun Sihirbazı Apk Obb Android

0 yorum:

-->