Red Baron War of Planes Apk Android


Red Baron War of Planes Apk Android
Red Baron War of Planes


Bu yazımda sizlere Red Baron War of Planes Apk yani Red Baron War of Planes Android oyunu hakkında bazı bilgiler vermek ve oyunu indirmenize yardımcı olmak amacıyla bir adet download linki sunmak istiyorum.

Oyunda dünya savaşı esnasında uçakların düşman sahalarına doğru havalanması sonrasında yaşanan sert çatışmalar ele alınmakta ve oyuncu doğrudan bu atmosferin içine sokulmaya çalışılmakta. Biz de oyunun içerisinde savaş uçaklarından birisi içinde bulunan savaş pilotunu yönlendireceğiz.

Red Baron War of Planes Apk Android

Red Baron War of Planes'te bulunan 2 farklı oyun modu bize istediğimiz eğlenceyi ve heyecanı ayrı ayrı sağlamakla birlikte, bu iki mod içinde de toplam 20 adet civarındaki görev seçeneğiyle uzun bir süre oyunda kalabilmemizi sağlıyor. Her oyun görevi ayrı bir başarı demek ve ilerledikçe bombalama ve savaş görevleri daha da zor bir hal alıyor.

Oyunda yapacağınız pilotluk esnasında sadece savaş uçaklarını yönetmek zorunda değilsiniz. Seçenekler arasında bulunan balon ve zeplin de alternatifleriniz arasında bulunuyor.

Red Baron War of Planes Apk Android>>> TIKLA İNDİR!

Red Baron War of Planes Apk Android

0 yorum:

-->