Heroes of Might & Magic III HD Apk Obb Android


Heroes of Might & Magic III HD Apk Obb Android
Heroes of Might & Magic III HD Apk Obb


Bu yazımda sizlere Heroes of Might & Magic III HD Apk yani Heroes of Might & Magic III HD Android hakkında bilgi vererek, oyunun bir adet indirme linkini paylaşmak istiyorum. 1990'lı yılların sonunda çıkan ve o dönemin en efsane oyunları arasına girmeyi başaran Heroes III, bu sefer grafik kalitesi artırılmış bir versiyonuyla gelmekte. Oyun çeşitli kaleleri seçmiş olan kullanıcıların birbirilerinin heroları ile karşılaşarak savaşmasına dayanmakta. Kalelerin içinde üretilen canavarlar ve seçilen heroların yeteneklerinin belirleyici olduğu savaşlarda kazananlar, yavaş yavaş alanların hakimiyetini ve kalelerin sahipliğini ele geçirerek oyunu kazanmaya doğru ilerlemeye başlıyorlar.

Heroes of Might & Magic III HD Apk Obb Android

Hem herolarınızın hem de kalenizden çıkan canavarların çeşitli özelliklerle donatılması ve upgrade edilmesi şart. Bunun için ise hem yeterli paranızın olması, hem de belirli düzenlemeleri ve geliştirmeleri yapmış olmanız gerekiyor. Oyun başlarken seçtiğiniz kale esas geliştirmeniz gereken yer olsa da, sonrasında ele geçirdiklerinizi de elinizde tutmak amaçlı hem canavar üretmeli, hem de geliştirmeleri yapmalısınız.

Harita üzerinde maddi kaynakları ve canavarları da görebildiğinizz Heroes III'te madenleri ele geçirmeniz, yolunuzu açmak için canavarlarla savaşmanız ve herolarınıza savaş tecrübesi vermeniz sizi başarıya taşıyacak.

Heroes of Might & Magic III HD Apk Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

Heroes of Might & Magic III HD Apk Obb Android

0 yorum:

-->