DRAW SLASHER by Mass Creation APK Obb Android


DRAW SLASHER by Mass Creation APK Obb Android
DRAW SLASHER by Mass Creation APK Obb


Bu yazımda sizlere DRAW SLASHER by Mass Creation APK yani DRAW SLASHER by Mass Creation Android oyunu üzerine bazı bilgiler vermek ve oyunu indirebilmeniz amacıyla da bir adet link paylaşmak istiyorum.

Oyunda Hanzo isimli oldukça eğitimli bir ninja savaşçısını canlandırmaktayız. Hanzo evinden uzak bir yerde antreman yapmaktayken, evine oldukça kötü ve korkunç yaratıklar olarak bilinenPirate Monkey Zombies'ler geliyor ve ailesini kaçırarak uzak yerlere götürüyorlar. Bizim görevimiz ise ninjamızın intikamını almak ve ailesini bulmaya çalışmak olacak.

DRAW SLASHER by Mass Creation APK Obb Android

Oyunda kullanacağımız silahların her birini tek parmak dokunması ile kullanabiliyoruz. Yürütmek, zıplatmak gibi hareketler için gerekli yöne doğru parmağımızı sürüklememiz gerekirken, ninjanın koşması için ise sadece üzerine tıklamamız yetmekte. Ayrıca ninjutsu tekniklerini ve ninja kılıcınızı düşmanlarınızı etkisi hale getirmek için kullanırken de benzer şekillerde harekete geçiyorsunuz.

İlerleme sağlandıkça oyunda kullanabileceğiniz ninja yetenekleri daha da artıyor ve gelişiyor. Bu sayede bazı hareketleri çok daha hızlı, etkili ve kolay yapabiliyor, yanlarına daha farklı hareketleri de eklyebiliyorsunuz.

DRAW SLASHER by Mass Creation APK Obb Android>>> TIKLA İNDİR!

DRAW SLASHER by Mass Creation APK Obb Android

0 yorum:

-->