The Amazing Spider-Man Android İndir


The Amazing Spider-Man Android İndir
The Amazing Spider-Man Android
Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere The Amazing Spider-Man filminin Gameloft tarafından geliştirilen
oyunu olan The Amazing Spider-Man Android İndir'i tanıtacağım.
Filmin hikaye sırasıyla ilerleyen The Amazing Spider-Man Android'de, Spider-Man önce Lizard ve daha sonra diğer düşmanlarıyla karşılaşıyor. 25'ten fazla görevi gerçekleştirerek hikayeyi tamamlayın.Bu hikayeyi tamamlarken karşınıza sizi durdurmak isteyen bir sürü düşman gelecektir , onları atlatıp görevleri tamamlayın.Oyunun senearyosu böyle birazda grafik ve oynanabilirlik hakkında konuşursam; Gameloft gibi bir yapımcıdan kötü oyun zaten bekleyemeyiz,3D ve HD müthiş grafikli olan bu oyun müthiş aksiyonu ile güzel bir oyun.

The Amazing Spider-Man Android İndir Ekran Görüntüleri:
The Amazing Spider-Man AndroidThe Amazing Spider-Man AndroidThe Amazing Spider-Man AndroidThe Amazing Spider-Man Android

The Amazing Spider-Man Android Tanıtım Videosu:


Kurulum:
1-)Altta indirme linkini verdiğim APK Dosyasını indirin,cihazınıza atın ve kurun.
2-)Altta indirme linkini verdiğim DATA Dosyasını indirin,winrar tarzı bir programla açın.
3-)Karşınıza çıkan dosyanın adı "com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM" yada "main.108.com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM.obb" olacaktır.
4-)"com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM" ise dosyayı açın içinden çıkan "main.108.com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM.obb" adlı dosyayı Android/Obb içine atın.Çıkan dosyanın adı "main.108.com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM.obb" ise içine falan girmenize gerek yok direk atarsınız.

APK indirmek için tıklayın.
DATA indirmek için tıklayın.

Not: Bu muhteşem oyunu indirmek için üstteki ''tıklayın' yazan yazıya tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basınız.

The Amazing Spider-Man Android İndir

4 yorum:

-->