Samsung Galaxy Mini Root Yapma


Samsung Galaxy Mini Root Yapma
Samsung Galaxy Mini Nasıl Root Edilir

Bu yazımda ''Samsung Galaxy Mini Root Yapma''yı anlatmaya ve ''Samsung Galaxy Mini Root Nasıl Yapılır?'' sorusunun cevabını vermeye çalışacağım.


Önemli Not: Bu işlemi yaparken cihazınızın küçükte olsa bozulma ihtimali vardır.Biz bu bozulma ihtimaline karşılık hiç bir sorumluluk kabul etmem.Cihazınız bozulursa buradan yardımcı olurum,ancak hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.Bunları kabul ediyorsanız kuruluma geçelim.

Öncelikle telefonunuz root için gereken dosyaları indireceğiz. Telefonunuz S5570 modeli ise BURADAN(İndirmek için BURADAN yazan yere tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) eğer S5570I modeli ise BURADAN(İndirmek için BURADAN yazan yere tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) gerekli dosyaları bilgisayarınıza indiriniz ve bu dosyaları telefonun hafıza kartına atınız.Ardından aşağıdaki adımları uygulayarak recovery mod açınız.

Önemli Not: Aşağıdaki resimde ses arttırma tuşu eksik kalmış Recovery mod açabilmek için ses arttırma tuşu+home tuşu+güç tuşuna basmalısınız

Samsung Galaxy Mini Nasıl Root Edilir


Daha sonra ses tuşlarını kullanarak apply uptade from sdcard seçeneğine giriyoruz (girmek için home tuşuna basınız) Daha sonra hafıza kartına attığımız uptade.zip dosyasını bulun ve üzerine gelip home tuşuna basın 3-5 saniyelik bir kurulumun ardından reboot system now yazısına tıklayın.Cihaz açıldığında artık root işlemi bitmiş demektir.

Hayırlı Olsun Samsung Galaxy Mini Root İşlemini başarıyla gerçekleştirdiniz.

Samsung Galaxy Mini Root Yapma

1 yorum:

  1. ya recovery modda actim ama warning!!! dye baslayan bi yazi acildi o ne ? neden o dediginiz sayfa yerine bu yazi cikti?

    YanıtlaSil

-->