Sony Xperia P Root Yapma


Sony Xperia P Root Yapma

Sony Xperia P Nasıl Root Yapılır?

Merhaba arkadaşlar bu yazımda sizlere ''Sony Xperia P Root Yapma'' ve ''Sony Xperia P Nasıl Root Yapılır?'' gibi konuları elimden geldiği şekilde anlatacağım.Öncelikle her riske karşı telefonunuzun yedeğini alınız.İşlemlere sırasıyla başlıyoruz.
Önemli Not: Bu işlemi yaparken cihazınızın küçükte olsa bozulma ihtimali vardır.Biz bu bozulma ihtimaline karşılık hiç bir sorumluluk kabul etmem.Cihazınız bozulursa buradan yardımcı olurum,ancak hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.Bunları kabul ediyorsanız kuruluma geçelim.
-Öncelikle buradan(indirmek için buradan yazısının üstüne tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) flash tool programını bilgisayarınıza indirin.
-Ardından flashtool programını çalıştırıyoruz ve telefonumuzdan ayarlar/uygulama/hata ayıklama modunu aktif hale getiriyoruz.
-Daha sonra telefonumuzu bilgisayara usb kablo yardımı ile bağlıyoruz ve flash tool programını çalıştırıyoruz.Flashtool programında kilit resminin üzerine tıklıyoruz.
-Flashtool programında waiting for restore to finish uyarısı çıktığı zaman telefondan backup&restore uygulamasına girip restore/RootMe.tar seçiyoruz.
-Artık İşlemlerin bitmesini bekleyeceğiz bittikten sonra cihaz ile bilgisayar bağlantısını kesiyoruz yani usb kablosunu çıkarıyoruz.

Cihazınız Root olmuştur hayırlı olsun.

Sony Xperia P Root Yapma

7 yorum:

  1. ''Paylaşım için teşekkürler,yakında bu telefonu almayı düşünüyorum.Haydi hayırlısı bakalım ''

    YanıtlaSil
  2. Bu işlem, Sony Xperia P Jelly Bean (6.2.A.0.400) için geçerlimidir?

    YanıtlaSil
  3. @Adsız
    Deneyin :) Geçersizse yapamazsınız zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Peki, fakat link bozuk veya çalışmıyor, yenilerseniz sevinirim :)

      Sil
  4. Kardew,bu loginle,parol istiyor,ne yapmam gerek

    YanıtlaSil

-->