Sony Xperia Z Root Yapma


Sony Xperia Z Root Yapma



                                       Sony Xperia Z Nasıl Root Yapılır

Evet arkadaşlar bugünkü yazımda sizlere ''Sony Xperia Z Root Yapma'' ve ''Sony Xperia Z Nasıl Root Edilir'' elimden geldiği kadar anlatacağım.


Önemli Not: Bu işlemi yaparken cihazınızın küçükte olsa bozulma ihtimali vardır.Biz bu bozulma ihtimaline karşılık hiç bir sorumluluk kabul etmem.Cihazınız bozulursa buradan yardımcı olurum,ancak hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.Bunları kabul ediyorsanız kuruluma geçelim.


Öncelikle BURADAN (İndirmek için BURADAN yazan yere tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) gerekli dosyaları indirin.Ardından içerisindeki flashtool programını çalıştırın ve driver dosyalarını kurun.Daha sonra telefondan ayarlar/geliştirici seçenekleri usb hata ayıklamayı etkin hale getirin ve Ayarlar/güvenlik/bilinmeyen kaynaklar etkin hale getirin.Bunları yaptıktan sonra bilgisayardaki telefon ile ilgili tüm programları kapatın pc suite vb. Telefon açık olacak şekilde bilgisayara usb kablosu ile bağlayın daha sonra indirmiş olduğunuz dosyanın içerisindeki xperia z root dosyasında bulunan root dosyalarını bir yere çıkartın. Çıkarmış olduğunuz dosyanın içerisindeki RunMe.bat dosyasını çalıştırın.
Sony Xperia Z Nasıl Root Edilir

Karşınıza yukarıdaki gibi bir ekran geldiğinde 1 e basın ardından telefonu yedeklemeniz için bir menü açılacak.Telefonda bir uygulama çalışacak burada yedeklemek istediklerinizi seçin ve yedeklemesini bekleyin.Ardından karşınıza gelen ekranda Service-test display seçin bu sayede beyaz ekran gelecek ve root ile ilgili çalışmalar başlayacak ve telefon otomatik kapanıp açılacaktır.

Hayırlı Olsun Sony Xperia Z Root Yapma işlemini başarı ile gerçekleştirdiniz.


Sony Xperia Z Root Yapma

0 yorum:

-->