Sony Xperia Go Root Yapma


Sony Xperia Go Root Yapma
Sony Xperia Go Nasıl Root Edilir


Evet arkadaşlar bu yazımda sizlere ''Sony Xperia Go Root Yapma''yı ve ''Sony Xperia Go Root Nasıl Yapılır?'' sorununun cevabını vermeye çalışacağım.


Önemli Not: Bu işlemi yaparken cihazınızın küçükte olsa bozulma ihtimali vardır.Biz bu bozulma ihtimaline karşılık hiç bir sorumluluk kabul etmem.Cihazınız bozulursa buradan yardımcı olurum,ancak hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.Bunları kabul ediyorsanız kuruluma geçelim.


Öncelikle bilgisayarınızda tüm driver dosyaları kurulu olmalıdır.
Ardından BURADAN(İndirmek için BURADAN yazan yere tıklayın ve karşınıza çıkan sayfada sağ üstte 5 saniye sonra çıkacak reklamı geç butonuna basın.) root için gerekli dosyayı indirin ve bilgisayarınıza çıkartın.Cihazdan ayarlar/geliştirici seçenekleri/usb hata ayıklama modu ve güvenlik/bilinmeyen kaynakları aktif hale getiriniz.
Cihaz açıkken daha önce indirdiğiniz dosyanın içerisindeki runme.bat dosyasını çalıştırınız.Karşınızdaki ekrandan 3. seçeneği seçin ve enter yapın.İşlemlerin ardından all done yazısını göreceksiniz.Cihazınızı yeniden başlatın.

Hayırlı Olsun Sony Xperia Go Root yapma işleminiz başarı ile sonuçlanmıştır.

Sony Xperia Go Root Yapma

5 yorum:

  1. Böyle işlemler için daha tecrübeli telefoncularla veya direk olarak servisle çalışmanızı öneririm.

    YanıtlaSil
  2. @Mehmet Burak İşçi
    Bu görüşünüze katılmıyorum,ilk olarak telefoncu bunu yaparken telefonun içinden bir şeyler alıp içine eski parçaları koyabilir,ikincisi servis bunu asla yapmaz.Zaten yapanları garanti dışı sayıyor :)

    YanıtlaSil
  3. bu yöntem jelly bean sürümünde yapılabilir mi

    YanıtlaSil
  4. bu işlemi jelly bean sürümünde de yapabilir miyiz?

    YanıtlaSil
  5. @Adsız
    Sorun olabilir biz jelly bean'de denemedik.Ancak verdiğim siteden okuyarak yapabilirsiniz.İndirmek için tıklayınız.

    YanıtlaSil

-->