Kingdom Rush Frontiers Android İndir


Kingdom Rush Frontiers Android İndir
Kingdom Rush Frontiers Android İndir

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Kingdom Rush Frontiers Android'' yani ''Kingdom Rush Frontiers Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım.

Kingdom Rush Frontiers Apk google play store'da iki gün önce çıkmasına rağmen 2000+ indirme sayısına ulaşınca benim de dikkatimi çekti ve oyunu cihazıma indirip denedim. Kingdom Rush Frontiers Apk İndirin,grafikleri falan gayet güzel,zevkli bir oyun.Elinize aldığınız zaman kolay kolay bırakamayacağınızı düşünüyorum.

Siz de Kingdom Rush Frontiers macerasına katılın, bu oyuna hayran kalacaksınız. Yepyeni bu oyunu, yeni özellikler ve güncellemeler ile Android cihazınızı elinizden bırakamayacaksınız.

Kingdom Rush Frontiers Android İndir

Tapınaklarınızı güçlendirebilir, yeni kuleleri ele geçirebilirsiniz, efsanevi kahramanlarla beraber önünüze çıkan engelleri, düşmanları aşmanız gerekecek. Bunun için kendinizi geliştirmelisiniz, oyunda üç farklı zorluk modu bulunuyor, seviyenize göre herhangi bir modda oynayabilirsiniz. Sürekli olarak diken üstünde olacaksınız, farklı düşmanlar savunmanız gereken yerlerde sinsi planlar yapıp ele geçirmeye çalışacaklar.

Oyunu sitemizden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Kingdom Rush Frontiers Android Kurulum:

  • Part 1 ve Part 2'yi indirin.
  • Winrar ile birleştirin.
  • Birleştirmeden sonra ortaya çıkan klasöre girin,apk uzantılı dosyayı telefonunuza atıp kurun.
  • Diğer dosyayı da telefonunuzuda android/obb dizinine atın.

Part 1 İNDİR>>> TIKLA!
Part 2 İNDİR>>> TIKLA!

Kingdom Rush Frontiers Android İndir

0 yorum:

-->