Ücretsiz Forum Sitesi Kurma


Ücretsiz Forum Sitesi Kurma
Ücretsiz Forum Kurma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Ücretsiz Forum Sitesi Kurma'' yani ''Ücretsiz Forum Kurma'' işlemini nasıl yapabileceğinizi anlatacağım.

Herkesin istediği bir işlem vardır Forum veya web sitesi kurmak gibi ama bunların belli bir ücret ödemeniz gerekir.Yeni açılan forum sitesi sizlere ücretsiz uzantılı forum veriyor.Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz forumunuzun tema alt yapısı ise Mybb olarak gösterilmiştir. Temanızı değiştirip,Logo,Header,Slidar gibi her şeyleri de ekilebiliyorsunuz. Ücretsiz olmasıyla birlikte kaliteli bir hizmet vererek kısa süre de bir çok online kullanıcıya ulaşmışlardır.

Ücretsiz Forum Kurma
Forum sitenizin üstüne sınırsız hosting alanı sağlayarak forumunuz da donma,lag gibi sorunları ortadan kaldırmak için kurulmuştur.Ücretsiz olarak verilen bu hizmete hiç reklam vermemiştir sitenizde,Sizin ücretli olarak açtığınız site olarak gösterebiliriz.0’dan tema kurulup sizlere anahtar teslim ediliyor.Adını vb işleri seçtikten sonra en fazla 10 Dakika’dan sonra forumunuz sizlerle birlikte oluyor.Forumunuz da kategori açma vb işleri de admin panelinden yapabilmeniz mevcuttur. Forumunuzu kurduktan sonra,Admin gibi bir çok ranklar yerlerin de olmuyor siz özel olarak kendiniz tasarlayabiliyorsunuz ve onları da aynı şekilde admin panelinden yükleyebilirsiniz.

Altta verdiğimiz siteye girerek anahtar teslim bedava forumunuzu hemen siz de alabilirsiniz :)

Ücretsiz Forum Kurmak İçin Hemen>>> TIKLA!

Ücretsiz Forum Sitesi Kurma

2 yorum:

-->