HTC Desire 500 İnceleme


HTC Desire 500 İnceleme
HTC Desire 500 Özellikleri
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''HTC Desire 500 İnceleme''mizi ve ''HTC Desire 500 Özellikleri''ni paylaşacağız.

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz HTC'nin yeni akıllı telefonu olan Desire 500'ü sizin için araştırma fırsatı bulduk. HTC son yıllarda mobil pazarda IPhone ve Samsung'a kaptırdığı pazar payını geri alabilmek için bir biri ardına çıkardığı yeni modellerine Desire 500'ü de ekleyerek her yeni modeliyle farklı kitlelere ulaşmayı hedefliyor. HTC Desire 500, HTC'nin diğer modellerinde olduğu gibi yalın bir tasarıma sahip. HTC kullanıcıların yaptığı ortak yorum HTC telefonlar hem iş hem multimedya alanında kullanıcısını oldukça tatmin edecek şekilde tasarlanıp sunulduğu yönünde. Öyle ki htc bir kaç yıl önce Beats Audio™ ile yaptığı anlaşmalar doğrultusunda kristal netliğinde bir ses deneyimini kullanıcılarına sunuyor.

Gelelim telefonumuzun öne çıkan belli başlı özelliklerine. Mobil pazarda kullanılan teknoloji çerçevesinde diğer marka modellerden daha öne çıkabilecek bir özellik sergilemiyor. Artık telefon üreticileri bir adım önde olabilmek adına kullanıcılarına sundukları yardımcı programlar, daha net ses, daha büyük ekran, daha uzun şarj süresi gibi özellikler ile pazarda pay sağlamayı hedefliyor. HTC bu modelinde müşterilerine sunduğu özelliklerin başında multimedya başı çekiyor. Videolarınızı daha rahat kırpma, video ve resimleriniz den basitçe sunumlar hazırlama veya video çekerken anlık görüntüler kaydetme gibi.

HTC Desire 500 modelinde Qualcomm® Snapdragon™ 200, dört çekirdekli, 1,2 GHz işlemci ve 1 GB  Ram kullanmış, bir htc kullanıcısı olarak oldukça tatminkar olduğuna inanıyorum. Aynı zamanda bütün htc'lerin(Diğer markalara göre biraz daha fazla) ortak sorunu olan şarj problemini çözebilmek adına 4.3 inch ekranlı telefonuna 1800 mAh pil kullanmış. Telefonun diğer teknik özelliklerinin bir listesini aşağıda sizler için paylaşıyoruz.


HTC Desire 500 İnceleme Videosu:



HTC Desire 500'den Görseller:
HTC Desire 500 ÖzellikleriHTC Desire 500 ÖzellikleriHTC Desire 500 Özellikleri


HTC Desire 500 Teknik Özellikleri:
HTC Desire 500 İnceleme

HTC Desire 500 İnceleme

0 yorum:

-->