Android Yasaklı Sitelere Giriş Programı


Android Yasaklı Sitelere Giriş Programı
Android Yasaklı Sitelere Giriş


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Android Yasaklı Sitelere Giriş Programı''nı paylaşacağım. Android Yasaklı Sitelere Giriş işlemini bu sayede sorunsuz bir şekilde yapabileceksiniz.

Android'den yasaklı sitelere girmek için uygulamaya ihtiyaç duyuyorsanız tam yerindesiniz, bildiğiniz üzere Bilgisayarda internet kuralları protokolünün ayarları ile oynadığımız zaman (DNS) her hangi bir uygulamaya ihtiyaç duymadan yasaklı sitelere giriş yapabiliyorduk. Bu yöntem android'de de kullanılabilir fakat android'e aşina olmayan arkadaşlarımız için uygulama daha mantıklı olacaktır, yanlış ayarları yaparak,cihazın internet özelliğini bozarsanız sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Android Yasaklı Sitelere Giriş

Sizler için android'den yasaklı sitelere girebilmeniz için tamamen ücretsiz bir uygulama bulduk ve sunuyoruz, Hotspot Shield VPN ile ücretsiz indirdikten sonra istediğiniz tüm yasaklı sitelerde tek bir dokunuş ile tamamen güvenli gezintiler gerçekleştirebilirsiniz. Sizlerde android'de DNS değiştirmeyi bilmiyorsanız bu uyulama ile basit 1-2 dokunuş ile yasaklı sitelerde gezinme ayarlarınızı oluşturabilirsiniz.

GooglePlay üzerinden>>> İNDİR
Alternatif linkten>>>  İNDİR

Android Yasaklı Sitelere Giriş Programı

0 yorum:

-->