Sahte Arama Programı Android


Sahte Arama Programı Android
Sahte Arama Programı AndroidSahte Arama Programı Android

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle harika bir ''Sahte Arama Programı'' tam adıyla ''Sahte Arama Programı Android''i paylaşacağım.

Android telefonlarda en azından benim için olmazsa olmazlardan birisi de Sahte Arama Android uygulamasıdır, ne zaman nerede lazım olacağı hiç belli olmuyor. Belli bir ortamda kaçamak yapmak istediğinizde sahte arama uygulamasıyla telefonunuzdaki listede herhangi birinin sizi arıyor gibi yapmasını sağlayabiliyorsunuz.

Bu sayede arkadaşlarınızı kandırabilir, zor bir durumda iken telefon çalıyor numarası yaparak kaçamak yapabilirsiniz :) Uygulamayı kullanmak çok basit, aşağıda vereceğim GooglePlay Android market üzerindeki uygulamamızı indirip otomatik kurulumun bitmesini bekleyin, daha sonra telefonunuzun ana sayfasına kısayol butonunu ekleyebilirsiniz.

Google play üzerinden indirmek istemiyorsanız alternatif bağlantımızdan indirip programı çok kolay bir şekilde kurabilirsiniz.

Eğlenceli ve kurtarıcı bu uygulamayı hemen indirmenizi tavsiye ediyoruz, nerede ne zaman lazım olacağının bilinmediği için her telefonda bulunması gereken bir uygulama olduğu söylemeliyim. İyi eğlenceler diliyorum...

GooglePlay Üzerinden İndirmek İçin>>> TIKLAYINIZ!
Alternatif İndirmek İçin>>> TIKLAYINIZ!

Sahte Arama Programı Android

2 yorum:

  1. baya bi işime yarıyacak bu program :) bulunmak istemediğim ortamdan kaçmak için :d paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. @mutlu
    Beğenmenize sevindim :)

    YanıtlaSil

-->