Gigabyte GSmart Rio R1 İnceleme


Gigabyte GSmart Rio R1 İnceleme
Gigabyte GSmart Rio R1 Özellikler

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Gigabyte GSmart Rio R1 İnceleme''sini ve ''Gigabyte GSmart Rio R1 Özellikler''ini paylaşacağım.

Türkiye'de gün geçtikçe gelişen ve artan mobil pazarda firmalar ürünleri ve özellikleriyle olduğu kadar fiyatlarıyla da ürünlerinin satışlarında hedefledikleri ivmeyi yakalamaya çalıştıkları aşikar. Gigabyte GSmart Rio R1 ile tamda bunu hedeflemiş durumda ünlü elektronik devi mobil pazardaki iddaasını güçlendirmek adına her kesime hitap eden özellikleriyle göz doldurucu ürünler üretmeye devam ediyor .Gigabyte GSmart Rio R1 "1GHz Dual-Core" işlemcisi 512 Mb Ram'i ile oldukça stabil çalışan bir ürün.Ayrıca Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ile birlikte gelen ürün 4” IPS, 800 x 480 pixels (WVGA) ekranı ile net bir görüntüye sahip. Ürünün en önemli özelliklerinden biri ise çift sim kartlı olması.Kısacası Gigabyte GSmart Rio R1 uzun batarya ömrü ve bekleme süresiyle birlikte uygun fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Gigabyte GSmart Rio R1 Özellikler

Gigabyte GSmart Rio R1 değişik renk seçenekleri kişisel kullanıma duyduğu özeni yansıtırken ürün kimileri için vazgeçilmez bir ürün olma niteliğini taşıyor.

Gigabyte GSmart Rio R1 Özellikler:
 Gigabyte GSmart Rio R1 Özellikler

Gigabyte GSmart Rio R1 İnceleme Videosu:


Gigabyte GSmart Rio R1 İnceleme

0 yorum:

-->