Lg Optimus L7 2 İnceleme


Lg Optimus L7 2 İnceleme
Lg L7 2 İnceleme


Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Lg Optimus L7 2 İnceleme''sini kısa adıyla ''Lg L7 2 İnceleme''sini paylaşacağım.Bildiğimiz gibi her gün her dakika yeni veya bildiğimiz markalar yeni cihazlarını tanıtıyorlar, bizlerde elimizden geldiğince bu cihazları, özelliklerini sizlerle paylaşıp sizlerle inceliyoruz.

LG P710 OPTIMUS L7 II'nin ilk olarak en kötü özelliğinden bahsedelim, RAM, yani geçici belleği çok düşük miktarda olması cihazın eksi yönlerinden olmuş, cihazda 768 MB oranında bir RAM kullanılmış, bunun dışında bir eksi yönü gözükmüyor, güzel bir tasarıma ve 4.3 inçlik bir ekrana sahip. 1GHz işlemci hızı bulunmakta Android 4.1 sürümü cihazın işletim sistemi olarak kullanılmış.


Lg L7 2 İnceleme

Güzel bir tasarımı olduğundan bahsetmiştik, cihazın çok eksi yönlerinden sayılmayacak bir kötü yönü daha bulunuyor, görüntülü konuşmaları destekleyecek bir ön kamerası yok. Bunun dışında arka kamera olarak 8 Mp çözünürlükte bir kamera uygulanmış.

Günlük yaşantıda kullanılabilir, konuşmalar, mesajlaşmalar bazende telefonun gücünün yettiği oyunları oynayabileceğiniz güzel bir telefon, bu özellikleri arıyorsanız satın alabilirsiniz. Cihazın şuan ki fiyatı 800TL civarında değişiyor.

Lg Optimus L7 2 Videolu İnceleme:



Lg Optimus L7 2 Özellikler:Lg L7 2 Özellikler

Lg Optimus L7 2 İnceleme

3 yorum:

  1. Videoyu dual versiyonundan koyman ürüne ne kadar uzak olduğunun göstergesi heralde.

    YanıtlaSil
  2. @Adsız
    Siz de gerçek videoyu dual versiyon olarak görerek ne kadar boş konuştuğunuzu gösteriyorsunuz :D Güldürdünüz teşekkür ederim :D

    YanıtlaSil
  3. Bu telefonda 1.3 mp ön kamera mevcut.Gsm üzerinden görüşme yapılamasa da. Skype gibi programlar üzerinden görüntülü görüşme yapılabiliriyor. Yanlış bir bilgilendirme olmuş.

    YanıtlaSil

-->