Samsung Galaxy Note 3 İnceleme


Samsung Galaxy Note 3 İnceleme
Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Samsung Galaxy Note 3 İnceleme''mizi paylaşacağız.Bildiğiniz gibi Samsung Galaxy Note 3 geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü.Biz de sizler için Samsung Galaxy Note 3 İncelemesini paylaşalım dedik.Biraz özelliklerinden bahsettikten sonra sizleri tanıtım ve kullanış videosu ile baş başa bırakacağız.

Note 3, bizleri 5.7 inç büyüklüğünde FULL HD ekranı ile karşılıyor, 2.3Ghz işlemci, 3GB ram bu ekrana eşlik ederken 32 ve 64 GB'lik depolama alanları ile piyasaya sürülüyor.

Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi

Bu ekrana sahip bir cihazın pil kapasitesini de merak etmemek elde değil, 3,200 mAh bataryası bulunuyor. Arka tarafında bulunan 13 MP kamerası ile resimler çekebilir, ön tarafındaki 2MP kamerası ile görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi


Note 3 8.3mm kalınlığında ve oldukça hafif, 168g ağırlığı gerçekten dikkat çekiyor. Bunların yanı sıra dokunmatik kalem ile yapabilecekleriniz gerçekten enteresan, çok farklı özelliklere sahip Samsung Galaxy Note 3'ün tanıtım ve kullanış videosuna göz atalım.

Samsung Galaxy Note 3 Özellikler:

Samsung Galaxy Note 3 İncelemesi:

Samsung Galaxy Note 3 İnceleme

0 yorum:

-->