Turkcell T40 Fiyat ve Özellikleri


Turkcell T40 Fiyat ve Özellikleri
T40 Fiyat ve Özellikleri

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Turkcell T40 Fiyat ve Özellikleri''ni kısaca ''T40 Fiyat ve Özellikleri''ni paylaşacağım. Önce Turkcell T40 Fiyat'ından sonra da Turkcell T40 Özellikleri'nden bahsedelim.


Turkcell ilk telefonu olarak T10 ile gündeme gelirken ardından T20 ve T40’ı çıkartmıştır.T40 ilk yerli tasarıma sahip olmakla kalmayıp Türk dokunuşlarına da imza atmak için yerini almayı planlıyor. Turkcell 4 inç değerin de IPS Ekranı bulunmaktadır.Çift çekirdekli ve 1.2 GHZ hızı olmakla kalmayıp  1GB Ram belleği de bulunmaktadır.Türkcell T20’den uzun aradan sonra yeni bir telefon ile karşımıza çıkarak telefon severleri tekrar Türkcell bayilerine götürmeyi başaracağına inanmaktadır. T40'ın fiyatı 500 tl.

Android işlemcisinin 4.1.2 olması da gözlerden kaçmamaktadır.Mobil asistan programı ile sizlerin sesini tanıyarak komutunuzu yerine getiriyor.Hava durumu,yol tarifi,trafik durumunu Mobil asistan programına sorarak cevap alabiliyorsunuz.Türkçe dil desteğinin bulunması bir çok kişinin işine yaracağı belirtilmiştir.Mobil asistan programı ilk başlar da İngilizce olarak denenmiştir fakat sonradan Türkçe dil seçeneği de eklenmiştir.Cihaz fıyatına göre gayet iyi özelliklere sahiptir.Almak isteyen arkadaşlara almalarını öneriyoruz :)

T40 Fiyat ve Özellikleri

Turkcell T40 Videolu İnceleme:

Turkcell T40 Özellikler:T40 Özellikler

Turkcell T40 Fiyat ve Özellikleri

2 yorum:

-->