Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme


Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme
Galaxy S4 Zoom İnceleme
Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme''sini kısa adıyla ''Galaxy S4 Zoom İnceleme''sini paylaşacağım.

S4 Zoom, adını kamerasından almış bir telefon olarak piyasaya düştü, 16 MP kamerası ise 10x Zoom yapabilen bu telefon, adını da 10x Zoom yapabilen lensinden almış oldu. S4'ün fotoğraf seven insanlar için çıkartılan sürümü gerçekten dikkat çekiyor.

İşletim sistemi olarak Android 4.2 sürümü bulunuyor, Samsung'un hemen hemen her telefonunda görebileceğiniz AMOLED ekran bu cihazda da kullanılmış. 4.3 İnç ekran boyutu,540 x 960 (qHD) çözünürlük sağlıyor. Telefon fotoğraf makinesi karışımı bu akıllı telefonda 1.5 GHz çift çekirdekli işlemci ile hız problemlerini de ortadan kaldırmış oluyoruz, donmalar takılmalar gerçekleşmiyor.

Galaxy S4 Zoom İnceleme

Telefonun bazı kötü yanları da var, biraz kalın ve tasarımı cepte durmayacak kadar kötü yapılmış, hem telefon hemde fotoğraf makinesi olarak kullanmak istiyorsanız cebinizde taşıyamayacağınız bir cihaz olduğundan da bahsetmeliyiz. Üstelik fotoğraf çekmeyi seven bir kişiliğiniz varsa ve android benim için vazgeçilmez değil diyorsanız,Samsung Galaxy S4 Zoom yerine Nokia Lumia 1020 modelini tavsiye ediyoruz, Lumia 1020'de bulunan 41MP kamera ihtiyaçlarınızın fazlasını da karşılayacaktır.

Samsung Galaxy S4 Zoom Videolu İnceleme:


Samsung Galaxy S4 Zoom Görseller:
Galaxy S4 Zoom İnceleme
 Galaxy S4 Zoom İnceleme
 Galaxy S4 Zoom İnceleme


Samsung Galaxy S4 Zoom Özellikler:Galaxy S4 Zoom Özellikler

Samsung Galaxy S4 Zoom İnceleme

0 yorum:

-->