Samsung Apps Nedir?


Samsung Apps Nedir?
Samsung Apps Ne İşe Yarıyor?

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerin ''Samsung Apps Nedir?'' sorusuna yanıt vereceğim.Bu makalemiz sayesinde ''Samsung Apps Nasıl Kullanılır?'',''Samsung Apps Ne İşe Yarıyor?'' öğrenebilirsiniz.

Samsung Apps, Android çıkmadan önce Samsung telefonların kullandığı Java ile birlikte anlaşmalı olarak açılan bir işletim sistemiydi. Samsung android ile anlaşarak android işletim sistemli telefonlar çıkarmaya başladı fakat halen Samsung Apps kullanılıyor eski telefonlar da oyun indirmek için samsung apps’ye bağlanarak rahatça oyun indirebilirsiniz ve bazı oyunlar ücretli olarak telefonunuza inmektedir. 
Samsung Apps Ne İşe Yarıyor?

İndirdiğiniz oyunlara yılda sadece 1 TL ödeyerek tekrar oyuna devam ediyorsunuz İndirme ücreti ile yılda ödediğiniz ücret farklıdır peki bu ücretler nereden gidiyor? Sizin kontörünüz den kesiliyor.Java uygulamalı telefonların Samsung Apps kısmına girdiğiniz zaman da internet paketiniz yok ise telefonunuzda ki TL yada faturanızdan kesiliyordur onun için dikkatli olalım bu yazıyı okuduk dan sonra, Android telefonların şarjı sadece 2-3 gün giderken Java uygulamalı telefonların şarjı ise sadece konuşmak ve mesajlaşarak 4-5 gün gitmektedir.Genellikle olgun kişilerin kullandığı java uygulamalı telefonların devri gençler tarafından yok edilmiştir. Artık Android telefonların kullanımı daha popüler ve daha çok gençlerin kullandığını biliyoruz.

Samsung Apps Nedir?

2 yorum:

  1. hocam android işlemci değil işletim sistemidir . o yazıyı dületelim :D

    YanıtlaSil
  2. @orkun bozkurt
    Biliyoruz onu herhalde gözümüzden kaçmış :D Düzelttim.

    YanıtlaSil

-->