Sony Xperia M İnceleme


Sony Xperia M İnceleme
Xperia M İnceleme

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Sony Xperia M İnceleme''sini kısaca ''Xperia M İnceleme''sini paylaşacağım.

Sony'nin son dönemde oldukça başarılı çıkışlar yaptığını biliyoruz, PlayStation 4, Xperia z1 su geçirmez ve dayanıklı telefonlar gibi çıkışlarla dünyaya adını bir kez daha duyurmayı başaran Sony, akıllı telefonda da belirli bir yer edinmeyi başarıyor.

İnceleyeceğimiz telefon yine bir Sony markası, Xperia M adındaki bu telefonun özelliklerine lafı fazla uzatmadan geçelim. 1 GB Bellek, Ram seviyesi var, 4 inç boyutundaki ekranda grafik ara birimi olarak Adreno 305 kullanılmış, piksel yoğunluğu ise 245 olarak belirlenmiş. Bu özellikleri destekleyecek, piyasanın en bilinen ve en iyi telefon işlemcisi markasından, yani Qualcomm Snapdragon'dan MSM8227 kod adındaki 1GHz hıza sahip işlemci seçimi gerçekleştirilmiş.
Xperia M İnceleme
Hafıza durumu biraz düşük görünen bu cihazda istenilirse 32 GB'ye kadar harici ekleme yapılabiliyor, hafızası ise 4Gb olarak paketinden çıkıyor. Ön ve arka kamera eklenmiş, arka kamerası 5MP çözünürlükte ve 720p kalitede video kaydı gerçekleştirebiliyor. Batarya gücü ise 1750 mAh gücünde bir batarya ile telefon özelliklerini karşılayacak enerjiyi sağlıyor.

Sony Xperia M Video İnceleme:



Sony Xperia M Özellikler:
Sony Xperia M İnceleme

Sony Xperia M İnceleme

0 yorum:

-->