Android Rehber Yedekleme


Android Rehber Yedekleme

Rehber Yedekleme Android

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Android Rehber Yedekleme'',''Rehber Yedekleme Android'' kısaca ''Rehber Yedekleme'' işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım.

Android telefon kullananların bildiği gibi, Cihazınızda rom’u yüklediğinizde veya cihazınızı fabrika ayarlarına geri döndürdüğünüz zaman rehber kayıtlarınızda beraberinde silinmektedir ve bu sizler için üzücü bir durum haline gelmektedir. 

Rehber Yedekleme Android


Tekrardan numaraları yüklemek sıkıcı ve kolay değildir. Bunun için sizler android telefon kullanıyorsanız ki eğer Rehberinizi SD kartına da taşımaya şimdiden başlayınız. 
  • Bu işlemleri Telefonunuzun ana ekranındayken rehbere giriniz,Rehberi açtık dan hemen sonra alt butonlar da İçe/Dışa aktar bölümüne giriş yaparak
  • SD Karta çıkarı seçiniz ve rehber yükleme işleminizi başlatınız

Bu işlemlerden sonra Telefonunuzu fabrika ayarlarına döndürseniz bile, SD Karttakiler silinmez ama telefona kayıtlı olan numaralar her zaman silinir. Rehberinizi bir değişik yöntem olarak da gmail hesabınıza da aktarabilirsiniz ve silindiği zaman gmail hesabınızdan numaraları tekrar telefonuna iletebilirsiniz.

Gmail Hesabınıza Aktarmak İçin Bu Resim İşinize Yarayacaktır!:Rehber Yedekleme Android

Android Rehber Yedekleme

4 yorum:

  1. teşekkürler böyle birşey arıyordum bende

    YanıtlaSil
  2. @Guray Akdemir
    İşinize yaramasına sevindim :) Rica ederim.

    YanıtlaSil
  3. @yener barkin
    Asıl siz sağolun üşenmemiş yorum atmışsınız :)

    YanıtlaSil

-->