Gizli Numaradan Arayanı Bulma


Gizli Numaradan Arayanı Bulma
Gizliden Arayanı BulmaGizliden Arayanı Bulma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Gizli Numaradan Arayanı Bulma'',''Gizliden Arayanı Bulma'' gibi işlemleri nasıl yapabileceğinizi anlatacağım.

Android işletim sisteminin en iyi özelliklerinden biri de hemen hemen her şey için uygulama geliştiriliyor olabilmesidir, sizleri gizli numaradan arayan birinin numarasını, kimin adına kayıtlı olduğunu öğrenebilirsiniz. Kim arıyor? uygulaması ile rahatsız eden telefonlardan, reklam amaçlı arayan numaralara kadar her gizli numarayı görebilir, engelleyebilirsiniz.

Gizli numaralar artık gizli kalmayacak, bu uygulama ile artık gizli numaralar tarihe karışacak. Hepimiz biliyoruz ki biz insanların merak duygusu inanılmaz derecede güçlüdür, ve yine biliyoruz ki gizli numaradan yapılan sapıklık ve benzeri şeyler oldukça can sıkabiliyor. Bu tür durumlardan kurtulmak için android işletim sistemli telefonunuza bu uygulamayı indirebilir ve kurtulabilirsiniz.

Uygulamanın bir kaç özelliği daha bulunmakta, mesela Facebook hesabınızı uygulamaya bağladığınızda arkadaş çevrenizden biri sizi aradığında o kişinin profil resmini aradığı zaman görebiliyorsunuz, üstelik bu uygulama tamamen ücretsiz olarak çalışıyor.

GooglePlay üzerinden>>> İNDİR
Alternatif>>> İNDİR

Gizli Numaradan Arayanı Bulma

20 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler 2 gündür bir tane sapık beni rahatsız ediyordu,şimdi kimmiş öğreneceğim.

    YanıtlaSil
  2. @Mutlu Yılmaz
    Rica ederim :) İşinize yaradıysa ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil
  3. Ya bunun italyada kullanilani varmi

    YanıtlaSil
  4. @can ugurlu
    Deneyin çalışır italya'da belki de.

    YanıtlaSil
  5. bu uygulamanın bi adı yokmu ?

    YanıtlaSil
  6. Cep telefonundan indirmek için adını rica edebilir miyiz, ve deneyenler varsa işe yarayıp yaramadığını yazabilirler mi?

    YanıtlaSil
  7. Uygulamanın sayfasında yorumlarda güncelleme olana kadar çalıştığı ancak güncellemeden sonra çalışmadığı yazılmış

    YanıtlaSil
  8. @Fevzi KOCER
    Sayfasının ne önemi var? Deneyin ve görün.

    YanıtlaSil
  9. ama benim telefonun sürümü yetmiyor ne yapmam gerek

    YanıtlaSil
  10. Ben de indirdim ama hiçbir işe yaramadı. Gizli numarayı göstermedi -2 yazıyor ve hala da arayaınca gizli numara diye çıkıyor.

    YanıtlaSil
  11. Bu uygulama gizli no falan gostermez bilginize

    YanıtlaSil
  12. bunun adı cıa biz kullanıyoruz da faydası da var..

    YanıtlaSil
  13. yaa arkadaslar adı ne programın

    YanıtlaSil
  14. Dikkat!!! Size Program öneriyor ve şuraya tıkla indir diyor. Programın adı yok nereye yönlendirilip Telefonuna ne ne yüklenecek söylemiyor. Bir arkadaş Programın adını soruyor Berk isimli kişide "ne yapcan adını, indir gör" diyor. Arkadaşlar bence bu bir VİRUS olabilir, Telefonunuzdaki bilgileri çalmak için. Gözükmeyen numaraları görmek mümkün değil fakat Türk Telekom'a müracaat ile mümkün veya hangi hattı kullanıyorsanız o şirkete müracaat edin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Programın adı Cia googleplayden de bulabilirsiniz. Virüs yaymak bana ne kazandırır? Siteme giren günlük 2000den fazla kişi var. Virüs yaymak istesem niye bu kadar uzun makale yazıp zırvalayayım ki. Programı indirin herhangi bir sorun varsa virüs gibi ithamlarda bulunabilirsiniz

      Sil
  15. Daha önce arayanları nasıl görebiliyoruz..

    YanıtlaSil
  16. Gizli numarayı - 2 olarak gösteriyo ve bulmuyo

    YanıtlaSil

-->