Facebook Şifre Kırma Yöntemleri


Facebook Şifre Kırma Yöntemleri
Facebook Şifre Kırma

Merhaba, bu yazımızın konusu Facebook Şifre Kırma Yöntemleri yani ''Facebook Şifre Kırma'' ve ''Facebook Şifre Kırma Programsız'' şeklinde olacak, fakat belirtmek isterim ki Facebook hesabı çalmak bir suçtur. Yapılan çalışmalarda biz sorumlu olmayız. Hakkınızda şikayet açılırsa yüklü bir ceza ödemeniz gerekebilir.Bu makaleyi yazma amacımızda bu konuda çok meraklı olan arkadaşları buna teşvik etmek değil,bunu yapmamaları için olabilecekleri anlatmaktır.Buna rağmen bana bir şey olmaz deyip işe girişen arkadaşlar sonucunu da kendisi çekecektir.Olası bir yasal yaptırım da sitemiz ve biz hiç bir şekilde yaptırım kabul etmiyoruz.Bu makalemizi okuyan herkesi bunu kabul etmiş sayıyoruz.


İlk yöntemden bahsedelim, Facebook giriş sayfasına benzer bir index oluşturulur, bunu herhangi bir sitenin FTP dosyaları arasına yükleyip girilen kullanıcı adı ve şifreyi basit bir yöntemle e posta adresine yönlendirme yapılabilir. Fakat bu yöntem dikkatli birinin dikkatini çekecektir, zira adres çubuğunda Facebook değil, indexin yüklendiği sitenin ismi gözükecektir.


Facebook Şifre Kırma

İkinci yöntem E-posta yöntemidir, gizli şifresini öğrenebilir, bu yöntemle kişinin kayıt olduğu tüm sosyal ağ profil şifreleri bulunabilir. Bunun için ilk olarak evcil hayvan adı, veya benzeri şifreler için kişiye yakınlaşıp bilgiler alınmalıdır. Tahmin gücünüz genişse kısa sürede hesap ele geçirilebilir.

Üçüncü yöntem ise keylogger yöntemidir. Kişinin kullandığı bilgisayar keylogger yüklenir, bu program bilgisayarda yapılan her türlü işlemi kaydedip yükleyen kişinin e posta adresine göndermektedir. Burada dikkat edilmesi gereken şey, lisanssız bir keylogger yüklerseniz program kişinin bilgisayarında fark etmesine neden olabilir.

Bu tür yöntemlerle Facebook şifresi kolayca alınabilmektedir, bunun dışında Facebook'u hacklemek gibi çalışmalar profesyonel olmayan kişiler tarafından gerçekleştirilirse Facebook tarafından fark edildiği anda büyük bir tazminat ödemek zorunda kalır. Eğer Facebook şifresi çalmak istiyorsanız Facebook'la uğraşmak yerine kullanıcının zaaflarını öğrenmenizi tavsiye ederiz.

Facebook Şifre Kırma Yöntemleri

0 yorum:

-->