Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi


Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi
Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle ''Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2''yi yani ''Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi''ni sizlerle paylaşacağım.

Dünya üzerinde milyonlarca satış yapan Samsung Galaxy s3 için Android 4.2.2 güncellemesi yayınlandı, bu güncelleme ile S3 modeline bir çok yeni özellik eklendi. Özelliklerin hepsini tamamen anlatmasak da Galaxy S4 modelindeki hemen hemen her özellik Galaxy S3 için yapılan android 4.2.2 güncellemesinde ekleniyor.

Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi 


Yeni güncelleme için ROM detayları ne olacak? 
  • PDA: I9300XXUFME3
  • CSC: I9300OJKFME1
  • MODEM: N/A
  • Bölge: Orta Doğu
  • Değişiklik listesi: 611730
  • İnşa tarihi: 8 Mayıs 2013
  • Yazılımın boyutu: 972.3 MB
Samsung Galaxy S3 için yapılan güncellemede Galaxy S4'ün hemen hemen her özelliğinin bu güncellemede geldiğini belirtmiştik. Bununla beraber yeni ROM'da performans özellikleri de bir hayli artacak.

Yazılımı Güncelleme İçin Gerekli Dosya>>> TIKLA İNDİR

Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi KURULUM:

  • Yazılımı indirdikten sonra .rar arşivinden çıkarın, daha sonra paket içinde bulunan Odin 3.04 isimli programı çalıştırın. Bu programı flashlamak için kullanacağız, telefonunuzu usb kablosu ile bilgisayara bağlayın, bu işlemi yapmadan önce telefonu kapatmayı unutmayın.
  • Home tuşu + Güç tuşu + Ses kısma tuşuna usb bağlı ve Odin programı açık ken basılı tutun, daha sonra bilgisayarınızdaki yazılımın telefonunuzu gördüğünü göreceksiniz. Odin programında bulunan Add to PDA butonu ile  I9300XXUFME3_I9300OJKFME1_HOME.tar.md5 dosyasını seçerek ekleyin, re-partition kısmını işaretledikten sonra işlemi başlatın. İşlem bittikten sonra telefonunuza eklenmiş yepyeni özelliklerin tadını çıkartın.

Samsung Galaxy S3 Android 4.2.2 Güncellemesi

2 yorum:

  1. Arkadaşlar Odin ile yazılımı kurarken " re-partition " kısmını işaretlemeyin hata alırsınız. Yazılımı test etmek için kurdum " Home+güç+ ses kısmaya" bastıktan sonra gelen ekranda devam etmek istiyorsanız "ses açma tuşana" basın diyor. Ses açma tuşuna basmazsanız bir sonraki aşamaya geçmiyor. Her neyse merak işte yazılımı kurdum daha hızlı geldi daha akıcı gibi menulerde ufak değişiklik var ve ara yüz daha kullanışlı ama isteğiniz dışı 4-5 yane israil alfesi ile yazılı program var " takvim, internet gezgini olduğunu tahmin ettiğim şey navigasyon ve benzeri bir kaç ibranice yazılı şeyler". Bana göre görüntü kirliliği ve çöp. Ne anlarım ne kullanırım neden kurdu? Zaten istem dışı kurulcağını bilsem ve doğrudan kaldırılmadığını hiç kurmazdım yazılımı. Paylaşım için yinede arkadaşa teşekkürler keşke programla gelen bu tip şeylerden bahsetse hiç kurmazdım en azından ben test etmiş biri olarak sizlerle paylaşmış olayım. Saygılar...

    YanıtlaSil
  2. @NessaJa nJ
    Görüşünüzü bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederimç

    YanıtlaSil

-->