Twitter Şifre Kırma Programsız


Twitter Şifre Kırma Programsız
Twitter Şifre Kırma





Merhaba,bugün ''Twitter Şifre Kırma'' işlemini ''Twitter Şifre Kırma Programsız'' olarak nasıl yapabileceğinizden bahsedeceğiz,anlatıma geçmeden önce söylemek istiyorum ki yapılan çalışmalarda biz sorumlu tutulmayız.Bu makaleyi yazma amacımız bu konuda istekli olan arkadaşları heveslendirmek değil bu konuda onlara olabilecekleri göstererek yapmamalarını sağlamak ancak bu makaleyi okumasına rağmen bana bir şey olmaz diyenlerde olası bir yakalanmada yaptıklarının sonucunu da çekecektir.Burada anlatılanlar sadece bilgi amaçlıdır,kimse sitemize ve bize bu konuda olası bir yasal yaptırım yada talepte bulunamaz.Bu makaleyi okuyan herkes bunu kabul etmiş sayılır.

Twitter Şifre Kırma

Yöntem 1- Bildiğiniz gibi her sosyal ağ ve hesap profiline mail üzerinden kolayca erişilebilmektedir. Yapmanız gereken şey şifresini kıracağınız kişinin e-mailini öğrenip gizli şifresini bulduktan sonra e postasını ele geçirmek olacaktır. Daha sonra kullanıcı adı yoluyla Twitter üzerinde şifremi unuttum butonuna basarak şifreyi kırabilirsiniz.

Yöntem 2- Keylogger, bu program sayesinde her türlü şifre çalınabilir, bir virüs şeklinde çalışan keylogger programları tıklanan her tuşu, ekran görüntülerini başka birine aktarabilir.

Yöntem 3- Twitter için bir index tasarımı hazırlanır, tamamen aynı görüntüye sahip olmalıdır. Herhangi bir websitesi üzerine index tasarımı yüklenir, giriş yapıldığında giriş bilgilerini istenilen e posta adresine aktarması için biraz kod bilgisine ihtiyaç duyulmaktadır. Adres çubuğunda sizin websitenizin adresi yazacağı için pek çok kişi bunu fark edip şikayette bulunabilir.

Yapılan bu çalışmalarda biz sorumlu tutulmayız, çalınan hesaplar size şikayette bulunursa tazminat ödemek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden dikkat etmenizi ve bir daha düşünmenizi öneriyoruz.

Twitter Şifre Kırma Programsız

1 yorum:

-->