Android'e Windows Yükleme


Android'e Windows Yükleme
Android'e Windows Kurma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Android'e Windows Yükleme'',''Android'e Windows Kurma'' işlemlerini nasıl yapabileceğinizi anlatacağım.

Bildiğiniz gibi android de hemen hemen her şeyi yapmak mümkün kılınmış, basit bir uygulama yardımı ve Windows dosyaları ile tabletinize veya telefonunuza windows işletim sistemi kurmak mümkün.


Android'e Windows Kurma

İndirilmesi gerekenler:
DosBox>>> TIKLA İNDİR
Windows Dosyası>>> TIKLA İNDİR
İlk olarak DosBox adlı uygulamayı indiriyoruz. İndirdikten sonra android işletim sistemli cihazınıza kurunuz. Daha sonra Windows dosyalarını üstte verdiğim linkten indirip bilgisayar ile cihazınıza atınız, sd kartta doswin adında bir klasör oluşturup tüm dosyaları oraya atınız, bundan sonraki işlemler daha kolay olacak, telefonunuza ilk verdiğim linkteki uygulamayı indirip kurduktan sonra ekran klavyesi ile doswin/setup.exe komutunu girerek Windows'u telefonunuza veya cihazınıza kurunuz.

Windows işletim sistemi başarılı olarak android cihazınıza kurulacaktır, hem android hemde windows'u kullanabilirsiniz. Windows'a geçiş yapmak için uygulama ile windows\win komutunu uygulamalısınız. 

Android'e Windows Yükleme

2 yorum:

  1. Android güzel ama hem windows hem de android kursak fena olmaz

    YanıtlaSil
  2. @Furkan Albayrak
    Bence hiç kurmaya gerek yok :D Ama windows hayranları da var onları mahrum bırakmayalım :)

    YanıtlaSil

-->