Android ile Para Kazanma Yolları


Android ile Para Kazanma Yolları
Android ile Para Kazanma Yolları

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Android ile Para Kazanma''yı yani ''Android ile Para Kazanma Yolları''nı anlatacağım.

Android ile Para Kazanma Yöntemleri 3 adet vardır, bunları bu yazımızda sizlerle paylaşacağız. İlk olarak Android uygulama yapımından bahsedelim, programlama bilgisine sahipseniz android uygulamalar geliştirerek Android marketler üzerinden satışlar gerçekleştirebilirsiniz fakat aranan veya talep edilen bir uygulama geliştirmeniz gerekiyor, aksi taktirde satış yapamazsınız.

Android ile Para Kazanma Yolları

İkinci yöntem ise reklam yöntemi, eğer bir siteniz varsa android uygulama yapımcıları ile anlaşıp o uygulamanın reklamını yayınlayabilirsiniz, bunun için kullanıcı sayısı yüksek bir siteye ihtiyaç duyarsınız, kullanıcınız az ise alacağınız para da az olacaktır.

Gelelim üçüncü ve son yöntemimize, ilk olarak yine kodlama ve programlama bilgisine sahipseniz bir uygulama yazmanız gerekiyor, bu uygulamayı Android marketler veya GooglePlay üzerinden ücretsiz olarak kullanıma sunacaksınız, daha sonra bu uygulama için reklamlar alıp reklam geliri elde edebilirsiniz. Bu yöntem oldukça çok kullanılmakta ve kazandırmaktadır, kullanılan tek şey bilgilerdir.

Android ile Para Kazanma Yolları

0 yorum:

-->