Vodafone Smart 2 Root Yapma


Vodafone Smart 2 Root Yapma
Vodafone Smart 2 Root Yapma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Vodafone Smart 2 Root''u tam adıyla ''Vodafone Smart 2 Root Yapma''yı sizlere anlatacağım.

İlk olarak size vereceğimiz dosyayı indirip SD kartınıza, diğer bir deyişle hafıza kartınızı yüklemeniz gerekiyor. Hafıza kartınıza yükleyip telefonunuzu kapattıktan sonra telefonunuzun önce ses açma tuşuna basili tutup, daha sonra açma kapama tuşuna basiyoruz.


Gerekli Dosyayı>>> İndir

Ekran açıldıktan sonra açma kapama tuşunu bırakıyor ve ses açma tuşunu basılı tutmaya devam ediyoruz. Bu bölümde sistem ayarları gelecektir. Daha sonra ses tuşları ile seçim yapabileceğiniz seçenekler ekranda olacak. İnstall zip from sd card seçeneğine gelip telefonumuzun onay tuşuna basiyoruz, onay tuşu hangisi diye soruyorsanız aşağıdaki resim oldukça açıklayıcı olacaktır.
Vodafone Smart 2 Root Yapma

Açılan yeni menüde choose zip from sd card seçeneğine gelip tekrar onay tuşu olan dokunmatik tuşu kullanıyoruz. Bu bölümde hafıza kartımızın içine attığımız dosyayı bulup seçiyoruz ve home tuşuna basıyoruz, yüklendikten sonra geri tuşunu kullanarak ilk ekrana geliyoruz. Reboot system seçeneği ile telefonumuzu yeniden başlatıyoruz. Telefon açıkdıktan sonra menünüzse süperuser seçeneğini göreceksiniz, artık istediğiniz işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

Vodafone Smart 2 Root Yapma

6 yorum:

  1. signature verification failed signature verificaton failed Installation aborted bu yazı cıkıyor yardım edermınısz.

    YanıtlaSil
  2. @Baris dear
    Adımları doğru uyguladığınıza emin misiniz? Ve ne yaptıktan sonra böyle bir hata alıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  3. deneyipte başarılı olan var mı acaba?

    YanıtlaSil
  4. @Adsız
    Çalışmasa neden paylaşalım? İşe yarıyor ki paylaşıyoruz.

    YanıtlaSil
  5. optimizer pro dosyasını mı atıyım sd karta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurulumu dediğim gibi yapın adım adım sormayın her şey açık ve net.

      Sil

-->