Android Ram Artırma Programı


Android Ram Artırma Programı
Android Ram Artırma Programı

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Android Ram Artırma'' işlemini ''Android Ram Artırma Programı'' ile nasıl yapabileceğinizi anlatacağım.

Telefonların hız problemlerini genelde oluşturan şey ram oranıdır, ram oranı düşük telefonlarda yavaşlama, donma hatta uygulamaları çalıştırmama gibi sorunlar görülebilir.

Bu yazımızda sizlere android işletim sisteminde Ram'i nasıl arttıracağınızı anlatacağım, ilk gereksiniminiz 4 veya 8 GB'lik bir SD kart olacaktır. Ram'i SD karta yönlendireceğiz, bu sayede SD kartı ram olarak kullanabileceğiz, dikkat etmeniz gereken şey SD kartta önemli bir şey tutmamanız olmalıdır, telefon SD karta otomatik olarak format atacak.

İlk olarak telefonunuz veya android cihazının ROOT (süperuser) ve CWM yüklü bir şekilde olmalıdır.

Telefonunuzu kapatıp Recovery bölümünü açınız, genelde açma tuşu ve ses açma tuşuna birlikte basınca açılır. Advantec bölümünü seçeceğiz, daha sonra PARTİON SD STOROGE'yi seçiyoruz.

Burada oluşturacağınız alan miktarını yazıp devam ediyoruz, daha sonra ikinci çıkan ekranda da aynı rakamları girerek telefonunuzun işleminizi gerçekleştirmesini bekleyeceğiz.

Android Ram Artırma Programı

İşlemler bittikten sonra ikinci önemli adımımıza geçiyoruz, buradaki uygulamayı indirin ve telefonunuza kurun. Uygulamayı açtığınızda sizden bir alan miktarı girmenizi isteyecek, 1-100 arasında bir rakam girin ve devam edin.

Daha sonra yaptığınız işlemleri uygulama ile görebilirsiniz, bu yöntemleri kullandıktan sonra SD kart ile fazla oynamamalısınız, telefonunuzda bir soruna neden olabilir.

Android Ram Artırma Programı

6 yorum:

  1. paylaşım için teşekkürler inşallah çalışır...

    YanıtlaSil
  2. @Furkan Albayrak
    Geri bildirimde bulunursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  3. hocam recovery modda advenced deyince sizin dediğiniz kısım yok ne yapmamız gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cihazınız nedir ve android sürümü nedir?

      Sil
    2. benim telefondada çıkmıyor samsung poket glasy-s5300

      Sil

-->