Navitel v8.0.0.267 Türkçe Navigasyon Android


Navitel v8.0.0.267 Türkçe Navigasyon Android
Navitel Türkçe Navigasyon Android

Bugün sizlerle ''Türkçe Navigasyon Android'' olan ''Navitel Türkçe Navigasyon Android''in ''Navitel v8.0.0.267 Android'' nolu sürümünü sizlerle paylaşacağım.Aslında paylaşacağım demek pek doğru olmaz.Bir arkadaş bunu sitesinde paylaşmış,indirme linklerini vermiş,görselleri koymuş,ayrıntılı bir şekilde kurulumu vs her şeyi anlatmış.Ben de alıntı yapmak yerine bu arkadaşın yazısını buradan sizlere vereceğim.

Neyse ana konumuza gelecek olursak,siz de bu makalemizi okuduğunuza göre navigasyon kullanıcısısınız yada cihazınıza navigasyon kurmak istiyorsunuz.

Çoğu otorite tarafından en iyi navigasyon programı sygic ve igo'dur ancak iki programında boyutları 1 gb'a yakın ancak navitel 300-400 mb civarında bir büyüklüğe sahip.Sürekli yeni yerlere gitmiyorsanız,navigasyonu sadece arada misafirliğe,yemek yemeye falan gitmek için kullanacaksınız navitel tam size göre.Sade ve ayrıntı olmayan arayüzü ile naviteli çok seveceksiniz.

Lafı çok fazla uzatmayacağım bu muhteşem navigasyondan faydalanmak için makalemin sonunda verdiğim linke tıklamanız yeterli.


Navitel v8.0.0.267 Türkçe Navigasyon Android

0 yorum:

-->