Android Ne Zaman Çıktı?


Android Ne Zaman Çıktı?
Ne Zaman Android Çıktı

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerin ''Android Ne Zaman Çıktı?'' tarzı sorularınıza cevap vereceğim.Umarım makalemizi beğenirsiniz.

2007 yılında herkes tarafından bilinen iPhone, piyasaya ayrı bir boyut katmayı başarmıştı, pek çok markayı arkasına alabilen telefon olma özelliğine sahip olmuştu. iPhone’a rakip olarak geliştirilen pek çok işletim sisteminde kusurlar veya açıklar bulunuyordu.

Android, 2010 yılının son aylarında Google ve Open Handset Alliance çalışmaları tarafından ortaya sürülen en iyi işletim sistemlerinden biri olmayı başarmıştı, günümüzde hemen hemen her markanın en az bir modeli tarafından kullanılan Android işletim sistemi, teknolojiye farklı bir boyut katıp büyümeyi başaran, güzel bir çıkış yapabilen sistem oldu.Tabiki de bu yükselişte,google'ın bir markası olmasının etkili olduğunu da söylemeliyiz.

Ne Zaman Android Çıktı

Günümüzde oldukça popüler olan Android, 2010 yılından bu yana pek çok gelişmeler göstererek yeni sürümlerini kazandı. Şuan gerek tablet, gerek akıllı telefon veya diğer cihazlar tarafından en çok kullanılan işletim sistemi olmayı başardı ve bu platform için pek çok uygulama geliştiriliyor.

Android Ne Zaman Çıktı?

0 yorum:

-->