Android Uygulaması Nasıl Yapılır?


Android Uygulaması Nasıl Yapılır?
Android Programı Nasıl Yapılır

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere ''Android Uygulaması Nasıl Yapılır?'',''Android Programı Nasıl Yapılır?'',''Android Oyunları Nasıl Yapılır?'' en ince ayrıntısına kadar anlatacağım.

Bildiğiniz üzere son dönemde Android’in kapsamı ve uygulamaları oldukça artış gösterdi, Android marketler dolup taşarken pek çok kişi uygulamaların nasıl yapıldığını merak etmeye başladı.

İlk olarak c, c++, java programlama dillerinden başlayalım, bildiğiniz gibi her işletim sistemini oluşturan kodlar bulunmaktadır. Android üzerinde bir uygulama geliştirilirken en çok java,c ve c++ yazılım dillerine ihtiyaç duyulmaktadır.

Sizlerde bir Android uygulama yapmak istiyorsanız öncelikle java’yı kapsamlı bir şekilde öğrenmeniz gerekmektedir. 

                                            Android Programı Nasıl Yapılır?

Bunun dışında internet ortamında online veya program olarak geliştirilen, hiçbir koda ihtiyaç duymadan uygulama yapabileceğiniz siteler veya programlar bulunmaktadır, ancak bunlar ile kapsamlı bir uygulama geliştirmek, oluşturmak pek mümkün olmaz.

C ve c++ yazılım dillerini orta seviyede bilmeniz yeterli olacaktır, fakat Java tam anlamıyla bilinmesi gereken bir yazılım dilidir. Android uygulama yapmadan önce temel bilgileri bilmeniz gerekmektedir, kullanılan kodları, dilleri öğrenmelisiniz. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bir Android projeyi indirip dosyalarını incelemenizi tavsiye ederim, sonraki adım eğer bilmiyorsanız yazılım dili öğrenmek olacaktır.

Android Uygulaması Nasıl Yapılır?

0 yorum:

-->