Worms 2 Armageddon Android Apk İndir


Worms 2 Armageddon Android Apk İndir
Worms 2 Armageddon Android İndir

Bugün sizlerle Worms 2 Armageddon Apk'yı yani diğer adıyla Worms 2 Armageddon Android adlı oyunu sizlerle paylaşacağım. Bir zamanların sevilerek oynanan oyunu şimdilerde android işletim sistemi için çıkarıldı. En çok satanlar listesine kısa sürede girmeyi başaran bu oyunda yapılan birçok değişiklik dikkatleri çekmektedir. Worms 2 Armageddon isimli bu oyunda iki farklı grubun savaşına tanıklık ediyoruz. Strateji tabanlı oyunlar arasında bağımlılık yapmasıyla bilinen bu oyunda yapılan değişiklikleri şu şekilde sıralayabiliriz.

Worms 2 Armageddon Android Apk İndir

Android için çıkarılan bu oyunda artık grafikler ve sesler daha kaliteli olup, oyuna keyif veren komik efekt ve sesler eklenmiştir. Bunun yanı sıra görüntülere karikatür özelliği kazandırılarak ilgi çekici hale getirilmiştir. Tüm bunların yanı sıra oyunda kullanılan silahlara yenileri de eklenmiştir.

İnternet erişimi sayesinde oyun artık online olarak da oynanabilmektedir. Worms 2 armageddon android apk indirmek isteyenler için full ve ücretsiz indirme linki yazının sonunda yer almaktadır. Oyunu indirmek ve oynamak için hiçbir şekilde ücret ödemenize gerek duyulmamaktadır. Oyunda farklı seviyeler bulunduğu için oyuncular hiçbir şekilde sıkılmadan uzun süre oynayabilmektedirler.

Worms 2 Armageddon Android Apk İndir>>> TIKLA İNDİR!

Worms 2 Armageddon Android Apk İndir

0 yorum:

-->