Baldur's Gate Enhanced Edition Android Apk İndir + Data


Baldur's Gate Enhanced Edition Android Apk İndir + Data
Baldur's Gate Enhanced Edition Android

Makalemizde Baldur's Gate Enhanced Edition Apk oyununu indirmeniz için Baldur's Gate Enhanced Edition Apk İndir'me linkini ziyaretçilerimle paylaşacağım. Beamdog'un sevilen ve pahalı oyunu Google Play Store'da. RPG yani rol yapma oyunlarının tutkunlarına hitap eden Baldur's Gate Enhanced Edition, sürükleyici hikayesiyle sizleri içine çekecek, devamlılığı olan nitelikte bir oyun. Oyunun Google Play Store fiyatı 21 TL. Vereceğimiz linkten oyunun full sürümüne erişebileceksiniz. İlk etapta oyun hakkında genel bilgiler verelim ve size Baldur's Gate Enhanced Edition'ı tanıtmaya çalışalım.

Baldur's Gate Enhanced Edition Apk Özellikleri:

  • Fantastik hikayesiyle birlikte seveceğiniz fantiastik grafikler.
  • Klasik D&D oyunlarından oluşturulmuş
  • Dungeons & Dragons rol yapma oyunlarının hayranlarının mutlaka denemesi gereken bir oyun.
  • Bir kahramanınız oluyor ve onu her yönüyle geliştirmeniz gerekiyor.
  • Kahramanınızın gelişebilir tarafları: traitler ve yetenekler.
  • Partini topla Kılıç Sahilini keşfet.
Baldur's Gate Enhanced Edition Android Apk İndir + Data


Baldur's Gate Enhanced Edition Android'de Ne Bulacaksınız?:

  • Brother Lost, Neera ve Kızıl Büyücü, Kanlı Ölüm Geçidi, Kahraman Galerisi, profesyonel ses kayıtları ve gelişmiş karakter yaratma ekranı.
  • Her yönüyle özellikle çok sevilen fantastik hikayesiyle sizleri kendine bağlayacak olan oyunun full sürümü yazımıza eklendi.


Baldur's Gate Enhanced Edition Apk + Data>>> TIKLA İNDİR!

NOT: Arkadaşlar bu oyun gibi yüksek grafikli oyunlar her telefona aynı apk kurmak ile çalışmıyor, mali, tegra, power vr ve adreno olmak üzere 4 temel gpu mevcut. Verdiğim linkte bu 4 gpu içinde apk ve data linklerini bulabilecekseniz her apk ve data için 3 tane de alternatif verdim rahat rahat indirin diye :)) Telefonunuzun ne olduğunu bilmiyor olabilirsiniz, bu utanılacak bir şey değil, yorum yerinden bana telefon adını yazarsanız ben size en kısa sürede hangi gpu'yu kullandığını söylerim. İyi oyunlar

Baldur's Gate Enhanced Edition Android Apk İndir + Data

0 yorum:

-->