MEB Tablet General Mobile Facebook Girme


MEB Tablet General Mobile Facebook Girme
MEB Tablet Facebook Girme

Bugün sizlere MEB Tablet Facebook girmeyi yani MEB Tablet General Mobile Facebook girmeyi anlatacağım. MEB'in Fatih Projesi kapsamında dağıttığı tabletlere MEBin belirledikleri dışında herhangi bir uygulama yüklenmiyor. Bunun dışında okul ağından başka ağa bağlanamayan tabletler okul ağlarından Facebook'a bağlanmadığı için Facebook'a bağlanamıyor. Facebook uygulaması da yüklenemediğinde öğrenciler hepten çaresiz. Şimdi size MEB Tablet General Mobile Facebook Girme yönteminden bahsedeceğiz. Bu yazımızda MEB tablete nasıl uygulama yüklenir ondan bahsedeceğiz ki bu yöntemle Facebook uygulamasını tabletinize yükleyebilirsiniz.

Konu sonunda verdiğimiz ES FİLE EXPLORER adlı gerekli uygulamayı indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama cihazın içindeki bütün dosyaları görüntülemenize olanak sağlayacak. Ardından verdiğimiz diğer linke girerek Real Apk Leecher'ı indirip verdiğimiz linkte anlatılan adımları uygulamanız gerekiyor.

MEB Tablet General Mobile Facebook Girme

Şimdi bir iki küçük ayrıntı var. MEB'in tabletleri güvenlik önlemi olduğundan APK uzantılı dosyaları kabul etmeyeceklerdir. O halde dosyaları bilgisayardan tablete atmadan önce uzantısını değiştirmeniz gerekiyor. .apk olan uzantıyı .zip şeklinde düzenleyebilirsiniz. Ardından Real APK Leecher uygulamasıyla Google Play'deki bütün uygulamalara erişebileceksiniz. Google Play'in kendi uygulamasını da başka bağlantılardan bulup kurabilir ve oradan da facebook indirip erişim sağlayabilirsiniz.

ES FİLE EXPLORER>>> TIKLA İNDİR!
Real Apk Leecher>>> TIKLA İNDİR!

MEB Tablet General Mobile Facebook Girme

3 yorum:

  1. mobogenie indiriliyor ve tablette açılmıyor napayım bana yardım edin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağ üstte çıkan reklamı geç butonuna basmamışsınız, mobogine inmez, reklamı geç derseniz :)

      Sil
  2. mobogenie indiriliyor ve mebin tabletten açılmıyor ne yapmalıyım yardım edın

    YanıtlaSil

-->