Android Telefon Rehber Yedekleme Programı


Android Telefon Rehber Yedekleme Programı
Android Telefon Rehber Yedekleme

Bugün sizlere Android Rehber Yedekleme işlemini yapmanız için Android Rehber Yedekleme Programı'nı paylaşacağım. Android rehber yedekleme konusunda size harika bir uygulama tavsiyemiz olacak. Telefonumuza kaydedebildiğimiz kişi sayısı arttıkça rehberi kaybetmenin doğuracağı muhtemel sıkıntılar da arttı. Bu nedenle rehberimizi sürekli yedekte tutmak zorunlu hale geldi. Backup Contacts uygulaması sayesinde Android Telefon Rehber Yedekleme sorununu kolay bir şekilde aşmış oluyorsunuz.

Android Telefon Rehber Yedekleme Programı:

  • SD karta rehber yedekleme
  • Backup Contacts uygulaması rehberinizin hepsini dilerseniz SD karta yedeklemenize olanak tanıyor. Bildiğiniz gibi sim kartın ya da telefonun başına Bir şey gelse bile SD kart güvenli şekilde bilgilerinizi saklıyor. Ya SD karta bir şey olrsa diyenler için;
  • Dropbox'a rehber yedekleme
  • Backup Contacts uygulaması ayrıca bir bulut hizmeti olan DropBox'a rehberinizi yedeklemenizi sağlıyor. Bu sayede rehberiniz internet ortamında güvenle saklanıyor. Ben internet ortamında saklamak istemitorum diyenler için;
  • E-mail olarak rehberi gönderme
Rehberinizi bir mail adresinizden diğerine gönderme imkanı tanıyan Backup Contacts uygulaması sayesinde kendi mailinizde rehber yedeğinizi güvenle tutabilirsiniz.

Android Telefon Rehber Yedekleme Programı

Backup Contacts uygulaması rehberinizi farklı formatlarda saklayabiliyor. Bunlar, Google Outlook ve Özel CSV dosyası olarak istediğiniz yerde barındırılabiliyor. Tek bir uygulama sayesinde bütün rehberinizi birden fazla yolla yedekleyebilirsiniz.

Android Telefon Rehber Yedekleme Programı>>> TIKLA İNDİR!

Android Telefon Rehber Yedekleme Programı

2 yorum:

  1. rehber yedekleme programını indirdin. rehber yedeklemeden başka herşey var. internet tarayıcılaının her şeyini değiştirdi. Bu tür paylaşımlarla ne kazanç elde ettiğinizi çok merak ediyorum doğrusu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Programda sorun yok neden emin olmadan yorum atıyorsunuz? Backup to sd kart diyeceksiniz?

      Sil

-->