Little Big Adventure Android Apk


Little Big Adventure Android Apk
Little Big Adventure Android

Bugün sizlerle Little Big Adventure Apk yani Little Big Adventure Android'i paylaşacağım. İlk olarak 1994 yılında bilgisayarlar için çıkarılan ve kısa süre içerisinde büyük yankı uyandıran bu oyun şimdilerde android işletim sistemi için oyun severlere sunuldu. Oyun ilk çıktığında Twinsen’s Adventure adı verilmişti. Oyun üzerinde yapılan geliştirmeler ve geçen zamanla birlikte isimde de değişiklik yapıldı. Oyunun temelinde Citadel adı verilen bir adada yaşayan Twinsen adındaki kahramanın hayatı ele alınmaktadır.

Oyun, Twinsen’in gördüğü kabuslar ile birlikte başlamaktadır. Kahramanımız sürekli olarak dünyanın sonunun geldiğiyle ilgili kabuslar görmektedir. Kabuslardan sonra Twinsen Dr. FunFrock adındaki doktor tarafından hapsedilir. Asıl görevimiz bu aşamadan sonra başlamaktadır. Görevimiz hapiste olan kahramanımızı sorunsuz bir şekilde kurtarmaktadır. Bu süreç içerisinde bizleri bir birinden farklı aksiyonlar beklemektedir.

Little Big Adventure Apk

Bu güzel oyun şuan Google Play Store üzerinden indirilmek istendiğinde oyun severlerin karşısına 11 lira oyun indirme ücreti çıkmaktadır. Sizler için verilen linke tıklayarak Little Big Adventure android apk dosyasını ücretsiz bir şekilde indirebilir ve oyunun keyfini ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz.

Little Big Adventure Android Apk>>> TIKLA İNDİR!

Little Big Adventure Android Apk

0 yorum:

-->