Asphalt 8 Airborne Apk Android İndir


Asphalt 8 Airborne Apk Android İndir
Asphalt 8 Airborne Android İndir

Bugün sizlerle Asphalt 8 Airborne Apk adlı oyunu Asphalt 8 Airborne Apk Android İndir'meniz için paylaşacağım.Android işletim sistemli mobil cihazlar için çıkarılan yarış oyunları arasında kalitesiyle ön plana çıkan Asphalt 8 Airborne android oyunu her geçen gün oyuncu sayısını artırıyor. Bir önceki sürüm olan Asphalt 7’ye göre oyunda büyük farkların meydana geldiği görülüyor. İlk olarak oyuncuların dikkatini grafik özellikleri çekmektedir. Özellikle çevre ve arabaların grafikleri gerçeklikleriyle dikkatleri çekmeyi başarıyor. En az görüntü kalitesi kadar arabaların sesleri de gerçeği yansıtmaktadır.

Asphalt 8 Airborne Apk

Oyunun en eğlenceli kısmı ise bir birinden farklı birçok parkurun olmasıdır. Diğer yarış oyunlarında genel olarak aynı yada bir birine benzer parkurların olduğu görülüyor. Bu oyunda farklı parkurlar sayesinde oyun severlerin sıkılması engellenmektedir.

Google Play Store üzerinden oyunu indirmek isteyenlerin ücret ödemeleri gerekiyor. Bu sebepten dolayı aşağıdan Asphalt 8 Airborne android apk indirme linkini kullanabilirsiniz. Link üzerinden apk dosyasını ücretsiz olarak indirebilir oyunun keyfini çıkarabilirsiniz. Oyunun boyutu sadece 21 mb’dır.

Asphalt 8 Airborne Apk Android İndir>>> TIKLA İNDİR!

Asphalt 8 Airborne Apk Android İndir

2 yorum:

-->