Bloons Td 5 Android Apk İndir


Bloons Td 5 Android Apk İndir
Bloons Td 5 Android

Bugün sizlerle Bloons Td 5 Apk'yı oynamanız için Bloons Td 5 Apk İndir'me linkini paylaşacağım. Google Play Store oyunlar bölümünün içerisinde farklı birçok oyun kategorisinin olduğu görülmektedir. Her kategori için öne çıkan oyunlar bulunmaktadır. Savunma oyunları veya bir diğer adıyla defans oyunları arasında ise Bloons TD 5 oyunu dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Uzun zamandan beri flash oyunlar arasında da bu oyun çok oynanmaktaydı. Şimdilerde ise bu sevilen oyunu mobil android işletim sistemlerine sahip cihazlardan da oynayabilirsiniz.

Bloons Td 5 Android Apk İndir

Oyunda birçok düşmanınız tarafından yok edilmek isteniyorsunuz. Kendinizi korumak için düşmanlara karşı savunma yapmanız gerekmektedir. Oyun içerisinde düşmanlarınızın saldırısı karşısında kulenizi kaybederseniz yenilmiş olarak sayılmaktasınız. Bu sebepten dolayı da oyunda kuleler son derece büyük bir önem taşımaktadır. Yeni gelen güncellemeyle birlikte yeni savunma ekipmanları da eklendi. Paranızı kullanarak kulelerinizi ve savunma sistemlerinizi geliştirebilirsiniz.

Aşağıdaki link üzerinden Bloons Td 5 android apk dosyasını indirebilirsiniz. Diğer apk dosyalarından farklı olarak bu dosya da aynı zamanda sınırsız para özelliği de bulunmaktadır.

Bloons Td 5 Android Apk İndir>>> TIKLA İNDİR!

Bloons Td 5 Android Apk İndir

0 yorum:

-->