Samsung Galaxy S5 Android Oyunları


Samsung Galaxy S5 Android Oyunları
Samsung Galaxy S5 Android Oyunları

Bugün sizlerle Samsung Galaxy S5 Oyunları'nı paylaşacağım. Samsung’un amiral gemileri olan Galaxy serisi telefonları arasında en son çıkarılan ve büyük oranda satış başarısı yakalayan S5 için bir birinden güzel oyunlar bulunmaktadır. Telefonun yüksek performans sağlayan donanımları sayesinde piyasadaki en kaliteli oyun bile sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir. Birçok akıllı telefona göre daha büyük bir ekrana sahip olması da oyun severlere büyük bir keyif vermektedir.

Son zamanların gözde android oyunları arasında bulunan Kaptan Amerika oyununu Samsung Galaxy S5 telefonunuzla rahatlıkla oynayabilirsiniz. Savaş temalı bu oyunun görüntü ve ses kalitesi oldukça yüksektir. Seviye seviye ilerleyen bu oyun kısa sürede bağımlılık yapmaktadır. Aşağıda oyunun linki bulunmaktadır.

Galaxy S5 Android Oyunları

Ayrıca Samsung Galaxy S5 android oyunları arasından öne çıkan bir diğeri ise yarış tutkunlarının gözdesi Asphalt 8 Airborne oyunudur. Oyundaki güçlü arabalarla rakiplerinizi yenmeli ve yeni yarışlara doğru yol almalısınız. Farklı parkurlar ve daha güçlü arabalar için her yarışı kazanmanız gerekmektedir.

Kaptan Amerika>>> TIKLA İNDİR!
Asphalt 8 Airborne>>> TIKLA İNDİR!

Daha fazlası için>>> TIKLA!

Samsung Galaxy S5 Android Oyunları

0 yorum:

-->