Lg G3 Özellikleri ve Fiyatı İnceleme


Lg G3 Özellikleri ve Fiyatı İnceleme
Lg G3 İnceleme

Bugün sizlerle Lg G3 Fiyatını yani buna ek olarak Lg G3 Özellikleri'ni paylaşacağım. LG kanadı tarafından müthiş bir ivme yakalayan LG G2 modelinin abisi olan LG G3 modeli için yapılan çalışmalarda artık son düzlüğe girildi. 2013 senesinde hem fiyatı hem de sunduğu donanımsal özellikleri ile damga vuran ve aslında kalitenin pahalı ürünlerde gizli olmadığını, uygun fiyata da kalitenin sunulabileceğini gösteren LG firması LG G3 modelinde de aynı strateji ile yola devam edecek gibi görünüyor.

İşlemci noktasında zaten tepede olan firmanın LG G3 modelinde 2.5 GHz’lik hıza çıkabilen Dört Çekirdekli SnapDragon 805 serisi bir işlemci ile pazara çıkması bekleniyor. Ayrıca Full HD Ekran teknolojisinin de üstüne çıkacak olan firmanın Akıllı Telefon modellerinde de 2K Teknolojisine geçmesi bekleniyor. LG G3 modeline Parmak İzi Sensörü, 16 veya 20.7 MP çözünürlüğe sahip bir Arka Kamera ile 5 MP değerinde bir Selfie kamerası eklenmesi de sızdırılan teknik özellikler arasında.

Lg G3 Özellikleri ve Fiyatı İnceleme

Daha sağlam ve dikkat çekici bir dış kasa tasarımı ile pazara çıkması beklenilen LG G3 modelinin 5.1 veya 5.5 inçlik bir ekran boyutuna sahip olması bekleniyor. 2K yapısı ve yüksek PPI değerlerinin yanında IPS Panel ile desteklenecek olan modelin pazarda 2014 senesine damga vuracak cihazlar listesinde ilk sıralarda olması hiçte şaşırtıcı olmayacaktır. HTC One M8 modelinin 2,500 TL, Samsung Galaxy S5 modelinin de 2.200 TL’den satışa girdiği Türkiye pazarında LG G3 modelinin 1500 – 2000 TL değerleri arasında yer alması, 1799 TL gibi bir rakamdan pazara çıkış yapması bekleniyor.


Lg G3 Özellikleri ve Fiyatı İnceleme

0 yorum:

-->