Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 Apk + Sd Data


Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 Apk + Sd Data
Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 Apk


Bugün sizlerle Modern Combat 4 Zero Hour Apk'yı ve buna ek olarak Modern Combat 4 Zero Hour Apk + Sd dosyasını paylaşacağım. Akıllı telefonlar için oyun yapımında faaliyet gösteren firmalar arasında GameLoft dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Kalitesi, gerçekçiliği ve bağımlılık yapıcıyla oyun severlerden tam not alan Modern Combat 4 Zero Hour, şuan için piyasadaki en iyi FPS oyunu olarak bilinmektedir. Oyunun kaliteli olmasından dolayı gereken sistem özellikleri de önem taşımaktadır. Oyunu problemsiz bir şekilde oynayabilmek için minimum gereken sistem özellikleri şu şekildedir; 2 GB ve Üzeri SD Kart, 512 MB Ram, 800 GHZ İşlemci.

Ayrıca Android 2.3 veya üzeri sürümün telefonunuzda yüklü olması gerekmektedir. Macera ve heyecan dolu bu oyun şuan için Google Play Store üzerinden 6,99 dolara satılmaktadır. Fakat sizler için verilen link üzerinden oyunun full sürümünü ücretsiz olarak indirmektedir. Aşağıdaki linkin üzerinden indirdiğiniz dosyanın içerisinde Modern Combat 4 Zero Hour Apk + Sd Data dosyalarının ikisi de yer almaktadır.

Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 Apk Sd Data

Bu dosyaları cep telefonunuza atarak kolaylıkla kurulum yapabilirsiniz. Ayrıca çoklu oyuncu modu da sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.

Modern Combat 4 Zero Hour Apk Sd Kurulum:
Modern Combat 4 v1.1.5 Apk Sd Data

Tüm partlar ve apk indirme linkini tek bir yerde topladım sizler için oradan apk ve partları indirebilirsiniz.

Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 Apk + Sd Data>>> TIKLA!

Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 Apk + Sd Data

0 yorum:

-->