Gta San Andreas Android Apk İndir


Gta San Andreas Android Apk İndir
Gta San Andreas Apk İndir

Bugün sizlerle Gta San Andreas Apk yani diğer adıyla Gta San Andreas Android adlı oyunu paylaşacağım.

Rockstar North firması tarafından tasarlanmış olan GTA oyununu bilgisayar oyunu seven hemen hemen herkes oynamıştır hiç kuşkusuz. 2005 yılından beri oyun tutkunlarının en popüler oyunları arasında en başı çeken oyun, son yıllarda tüm platformlarda oynanabilir hale getirilmeye başlandı. Oyunun ana karakteri Carl Johnson'un maceralarının anlatıldığı oyun ilerlemeli bir macera oyunudur. Oyun içerisinde size verilen görevleri çeşitli mekanlarda başarıyla geçerek bir ileri levele geçmektesiniz ve tüm görevleri başarıyla yapmak zorundasınız.

Gta San Andreas Android İndir

Çıkış tarihinden itibaren tam 10 yıl geçen oyunun şerefine Rockstar North şirketi tarafından çıkarılan GTA San Andreas Android apk indir uygulaması gerçekten de beklenilenin üstünde güzel olmuş ve tüm Android cihazlarda oynanabilecek en iyi oyunlar arasında.Telefon üzerinden oynanabilmesine rağmen oyunun grafikleri oldukça güzel. Uygulamayı indirmeniz için aşağıdaki indirme linkine tıklayarak, dosyayı indirin. İnen dosyada apk’yi bilgisayarınıza kurun ve ‘’com.rockstargames.gtasa’’ dosyasını ‘’sdcard/Android/obb/’’ klasörünün içine atın. Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra oyuna girip eğlenceli dakikalar yaşayabilirsiniz.

Gta San Andreas Android Apk>>> TIKLA İNDİR!
Gta San Andreas Android Data>>> TIKLA İNDİR!

Gta San Andreas Android Apk İndir

11 yorum:

  1. Download failed because you may not have purchased this app diyor ve açılmıyor neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Samsung Galaxy S 3 mini

      Sil
    2. Bu oyun s3 mini ile uyumlu değilmiş nette çalıştıran bir türk göremedim. Oyun kategorisinden beğendiğiniz başka oyunları indirebilirsiniz.

      Sil
    3. Teşekkürler

      Sil
  2. General mobile tab 4 failed diyo

    YanıtlaSil
  3. Hocam s4 minide calisirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. deneyin hocam, çalışır diye düşünüyorum

      Sil
  4. s5 kullanıyorum failed hatası alıyorum

    YanıtlaSil

-->