İgo Primo Full Android Apk 9.6.29.383117 Türkçe


İgo Primo Full Android Apk 9.6.29.383117 Türkçe
İgo Primo Türkçe

Bugün sizlerle İgo Primo Android'in yeni sürümü olan İgo Primo Full'ü paylaşıyorum. Yeni sürüm igonun sürüm numarası İgo Primo 9.6.29.383117, önceki sürümde çoğu kişinin hata aldığı ve çalıştırmakta zorlandığı google yerel araması igonun bu sürümünde sorunsuz bir şekilde çalışıyor bilginize ;) Bu sürümün kurulumu önceki sürüm igonun kurulumuna göre bir hayli basit, o yüzden kafanız rahat edecek :D

Lafı fazla uzatmak luzümsuz, görsellere, kuruluma ve indirme linklerine geçiyorum..

İgo Primo Android Full Türkçe Apk 9.6.29.383117

İgo Primo Android Kurulum:

  • Part 1 ve Part 2'yi indirin, winrar-winzip gibi bir programla partları birleştirip telefonunuza direk atın, herhangi bir klasörün içinde olmasın.
  • Data.zip dosyasını hiç açmadan indirdiğiniz şekilde direk igo klasörünün içine atın.
  • Apk ve Full Hd Apk'den size uygun olanı indirin ve kurun.
  • Eski sys dosyasınızı(eğer varsa önceki sürüm igoyu kullanıyorsanız) yedekleyiniz hata alırsanız onu telefona atarak sorunu halledebilirsiniz.
  • Google aramasını kullanmak isteyenler sys değişiklik dediğimiz linke giderek oradaki metni kopyalayıp syslerinde bulunan o kısımla değiştirsin(eski sys dosyasını kullananlar yapsın, eski sysni telefona atmayanların bu işlemi yapmasına gerek yok.)
Part 1>>> TIKLA İNDİR!
Part 2>>> TIKLA İNDİR!

Data.Zip>>> TIKLA İNDİR!

Full Hd Apk>>> TIKLA İNDİR!

Sys Değişiklik>>> TIKLA!

NOT: Arkadaşlar bu makaleyi yazmak için baya uğraştım, kurulumu anlatmak linkleri eklemek vs.. Siz de lütfen emeğime saygınız varsa ise küçük de olsa, makalemize yorum bölümünden bir şeyler yazın, teşekkür olur, eleştiri olur, soru olur. Yorum olsun yeter, sizlerin yorumları sitem için çok önemli. Yorumlarınızı bekliyorum..

SİTEMİZDEN KOLAYCA DOSYA İNDİREBİLMEK İÇİN LÜTFEN DOSYA İNDİRMEYİ ANLATTIĞIMIZ MAKALEMİZİ OKUYUN EĞER OKUMASSANIZ DOSYA İNDİRME KONUSUNDA BÜYÜK İHTİMALLE SIKINTI YAŞAYACAKSINIZ 2 DAKİKAKINIZI AYIRIP OKUMANIZ SİZİN İÇİN İYİ OLACAKTIR İNDİRMEDE SIKINTI YAŞAYAN KİŞİLERDE OKUSUN>>> OKUMAK İÇİN TIKLA!

YENİ SÜRÜM İGO PRİMO ÇIKTI ARKADAŞLAR>>> HEMEN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN! (HEMEN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN! YAZAN YAZIYA TIKLAYIP İNDİREBİLİRSİNİZ)

İgo Primo Full Android Apk 9.6.29.383117 Türkçe

55 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Evet kırılmış en yakın sürede yenilenecektir

      Sil
  2. share byte sitesinde sorun var galiba hic bir dosya inmiyor hangi dosya olursa olsun farketmiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Linkler yenilenmiştir şimdi deneyebilirsiniz

      Sil
    2. yine kırık bir güncelleyiver kardeş

      Sil
    3. Linkler tekrar yenilendi arkadaşlar

      Sil
  3. linkler yine uçmuş sanırım. düzeltebilirmisiniz

    YanıtlaSil
  4. indiremiyoruz yardımcı olun linkler kırık

    YanıtlaSil
  5. Bu linklerde çalışmıyor

    YanıtlaSil
  6. şimdi denicem umarım çalışır

    YanıtlaSil
  7. kardeş mevcut sürümü yükseltmem için hangisini indirmem gerekli linklerden ? yardımcı olursan sevinirim

    YanıtlaSil
  8. LG G2' de sorunsuz çalışıyor. (G2 KitKat yüklü)

    YanıtlaSil
  9. 1920*1080 i destekliyor mu?

    YanıtlaSil
  10. full hd apk yı indiremiyorum. yardımcı olurmusun?

    YanıtlaSil
  11. merhaba berk
    bey bütün dosyaları indirdim fakat full hd apk yı indiremedim reklamı geç çıkmıyor s>> şeklinde birşey çıkıyor cihazım s4 full hd indirmem gerekiyor sanırım,
    birde bir sorum daha olacak google aramasını kullanmak istiyorum daha önce igo yüklemedim cihaza bu sys değişikliği dosyasını indirip telefona atmam mı gerekiyor yoksa birşey yapmama gerek yokmu şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu sys değişiklikteki metni telefonunuzdaki sysyi açıp mevcut olan buna benzer bölümle değiştireceksiniz.

      Link yenilendi şimdi indirebilirsiniz

      Sil
  12. Berk Bey reklamı geç çıktı ama bu seferde link kırık sanırım full hd apk için olan link.

    YanıtlaSil
  13. full hd apk linki kırık ilgilenebilirmisiniz veya eski sürüm igo paylaşımlarındaki full hd apk yı indirsek olurmu bütün dosyaları indirdim full hd apk yı indiremedim cihazım s4

    YanıtlaSil
  14. Full HD APK inmiyor.

    YanıtlaSil
  15. full hd apk hala inmiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok öyle bir şey sağ üstte çıkan reklamı geç butonuna basın. sorun falan yok kontrol edip bizzat ekledim.

      Sil
  16. ustat bu sys dosyasını bulamadım sys den kasttınız system mi igonun içinde dosya yolunu tam yazabilirmisiz

    YanıtlaSil
  17. rar şifresi nerede yaz0
    yor

    YanıtlaSil
  18. öncelikle hiç karşılıksız verdiğiniz emek için çok teşekkürler,part 1 ve 2 yi,data,ve full hd dosyalarını eşimin note 2 samsung telefonuna kurmak için indirdim,sonrasında hata yapmamk için doğru mu anladım; part1 ve 2 yi rar dan çıkarıp tek bir rar dosyasında birleştiriyorum,data ve full hd dosyasını da içine atacakmıyım yoksa direk telefona mı kurulacak ve telefonda nereye atayım? şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  19. data.zip dosyası arşiv hatası veriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tekrar indirip deneyin yine hata veriyorsa winzipi indirip açmayı deneyin bir de.

      Sil
  20. halen hatali berk galaxy s3 kullanıyorum ne full hd iniyor nede data dosyası ikisede kirik yandex diske yuklesen daha basit olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;
      Cumartesi günü yeni sürüm igo paylaşılacaktır sitemizde, takipte kalın..

      Sil
  21. tesekkürler güzel paylaşım

    YanıtlaSil
  22. Öncelikle paylaşım için teşekkürler. Ama şunu diyebilirim ki an itibari ile full hd apk dosyası inmiyor. Sürekli birbirini tekrarlayan reklam dolu sayfalardan geçilmiyor. Sakın yanlış anlamayın bu işlerde acemi birisi olmama rağmen yinede dosya indirme sayfanızı baştan sona okudum ve harfiyen uyguladım ama sonuç yine olumsuz. Şuan LG g2 telefonundam google chrome ve kendi tarayıcı üzerinden de indirmeye çalıştım. Pc de deneme şansım yok. Sormak istediğim soru şu; bu reklam dolu siteleri tercih etmenizin özel bir sebebi var mı? Örneğin bunu google drive veya yandex disk gibi cloud sistemleri yükleseniz daha iyi olmaz mı? :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok böyle yorum atın ciğerimi yeyin. Diğer ahlaksızlar gibi terbiyesizlik yapmadığınız için teşekkür ederim öncelikle, hafta sonu yeni sürüm igo paylaşılacaktır bu sefer önerinizi dikkate alıp, link kısaltmalardan sonuncusunu değiştireceğim. Yandex disk ve googlea neden yüklemediğimi soruyor iseniz yandex disk hata veriyor, google da bu tarz dosyaları sık sık temizliyor. O yüzden yani..

      Sil
  23. Öncellikle emeğine teşekkür ederim.
    Programı kurdum lakin trafik uygulaması çalışmıyor sanırım. Zira önceki sürümlerde kullandığımkda sürekli trafik bilgileri gelirken aynı zamanda trafik yoğunlukları Rota İlerleme Çubuğunda da renk renk gösterilirken bir kaç versiyondur bu hizmet çalışmıyor. Akşam iş çıkışı okadar trafik var veya rota üzerinde kaza olmasına rağmen hiçbirşekilde bildiri, uyarı, alternatif rota önerisi gelmiyor. Nedeni hakkında bilginiz var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba;
      Cumartesi günü yeni sürüm igo paylaşılacaktır sitemizde, takipte kalın..

      onda eminim bu sorun olmayacaktır :)

      Sil
    2. Berk bey.
      Siz sürekli yayımladığınız için belki biliyorsunuzdur.
      Eski sürümlerin birinde ki POI uygulaması çok başarışıydı tüm POI ler (varsa) kendi logosu ile yoksa katagori logosu ile gösteriliyordu.
      Şöyleki ; Diyelim Migros. Harita üzerinde kendi logosu ile gösterilirken başka bir market eğer logosu yüklenmemişse Market Arabası şeklinde görüyordunuz. Veya Bankayı ya kendi logosu ile yada Para veya ATM ikonu ile gösteriliyor. Hele hele Benzin İstasyonları Üç Boyutlu Benzin istasyonu ile gösteriliyordu. Ança şu son versiyonlarda tüm POI ler mavi baloncul şeklinde görünüyor ve ancak yaklaştığınızda mavi balonun içinde katagori (Alışveriş, Benzinlik, İbadethane vs vs) şeklinde görünüyor ve okadar birbirine benziyorki anlamak çok zor oluyor. Oysa bahsettiğim eski sürümde çok uzakta iken bile tüm POI ler market mi ATM mi, Eczane mi çok net belli oluyordu. Haritaya kuşbalışı baktığınızda okul, banka, hastane, oto servis hepsini çok net anlıyordunuz. Bu son sürümlerde hepsi mavi baloncuk ancak rota üstünde iken yaklaştığınızda baloncuk büyüyor ve ne olduğunu anlıyorsunuz.
      Bilmem anlatabildimmi. Bu Cumartesi yayınlayacağınızda güncel program, güncel harita ancak o bahsettiğim POI gösterimini yükleyebilirmisiniz. Zira bildiğim kadarı ile bu yapılabiliyor.
      Bende son versiyonda olmayan araba ikonunu büyütme veya küçültme için eski versiyonda ki Car-size dosyasını UX klasörüne atarak menüye ekliyerek kullanıyorum. Bunun gibi değişiklikler yapılabiliyor

      Sil
    3. İgo bu aralar yeni şeyler deniyor o yüzden sık sık güncelleme var eskiden ayda 1 kere olan güncelleme şu aralar 10 günde bir. Deneyeceğim ama o poiyi bulaiblir miyim bilmiyorum. Hangi sürümde kullanıyordunuz bu poiyi? İgonun hangi sürümü ve benim siteden mi indirdiniz?

      Sil
  24. yandexten silinmis partlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni sürüm paylaşıldı onu indirebilirsiniz konunun sonuna linkini ekldim

      Sil
  25. Yandex linkleri yasaklanmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni sürüm paylaşıldı onu indirebilirsiniz konunun sonuna linkini ekldim

      Sil
  26. Yandex linkler kırılmış admin yenilersen bide telefonum note 3 hangi çözünürlük indireceğim benim telefonumun çözünürlüğü nedir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeni sürüm paylaşıldı onu indirebilirsiniz konunun sonuna linkini ekldim

      Sil
  27. avrupa haritalarini D/AT/CH güncel radarlarida eklermisin

    YanıtlaSil
  28. lan heryere reklam vermissin reklam bisey degil tıkla tıkla yine reklamlar yukleniyo hicbi sekilde sayfa acılmıyo ne dangalak site

    YanıtlaSil

-->