Google Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı


Google Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı
Google Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı

Bugün Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme yani Google Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı'nı sizlerle paylaşacağım. Google Play'de en kaliteli uygulamaların çoğu ücretli. Bir çok uygulama ücretsiz sunuluyor; ama deneme süresi sunuyor. Deneme süresi bittiği zaman sizde satın almanızı istiyor. Bu tür uygulamalara para vermek istemeyenler ya farklı alternatiflere yöneliyor ya da sitemizde full apk arıyor. Hepsi geçerli bir yöntem ama şimdi tanıtacağımız Android uygulaması sayesinde ücretli bütün Android uygulamalarını ücretsiz kullanabileceksiniz.

Blackmart nedir?

Blackmart Android uygulaması Google Play'deki ücretli uygulamaları ücretsiz şekilde sunan bir uygulama mağazası gibi çalışıyor. Bildiğiniz gibi isteyen herkes Google uygulamalarını yayınladığı bir mağaza açabilir. Örneğin Yandex'in Android uygulama mağazası gibi. Blackmart da bu şekilde çalışıyor; ama tek farkı, burda hiç bir uygulama ücretli değil. Google Playde ücretli sunulan uygulamaları buradan ücretsiz indirebiliyorsunuz.

Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme

Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı Nasıl Kullanılır?

Blackmart'ı kullanmak için yapmanız gereken tek şey APK'yi indirip kurmak. Dışarıdan APK kurmak için telefonunuzun ayarlar kısmından ilgili seçeneği düzenlemelisiniz. Daha sonra verdiğimiz linkten APK'yi indirin ve telefonunuza kurun. Markete girdikten sonra istediğiniz uygulamayı indirmeye başlayın.

Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı>>> TIKLA!



Google Play Store Paralı Uygulamaları Bedava İndirme Programı

8 yorum:

  1. Uygulama için teşekkürler ancak bunu hukuki süreci nedir? Yani indirdiğimiz uygulamanın geliştiricisi bize dava açabilir mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hayır hiç bir şey yapamaz.
      Onlar şahsa değil dava açacaksa androide açsın, o da yemez :)

      Kimse birisini bir açık yüzünden suçlayamaz, istemiyorlarsa böyle kullanmasını o açığı kapatsınlar.

      Sil
  2. Oyunlar inse bile oynanmiyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hangi oyunu indirdiğinize bağlı, yüksek boyutlu oyunları programdan değil sitemizden indirmenizi öneririm sonuçta kaçak çalışan bir market hepsi çalışacak diye bir şey yok.

      Sil
    2. Hocam azar programi var. Ondaki elmaslarda parasiz alinabiliniyormus. Yardimci olurmusun bu konuda.

      Sil
    3. Hocam azar diye bir program var google play de ondaki elmaslarda ucretsiz alinabiliniyormus. Yardimci olabilirmisin bu konudada.

      Sil
  3. https://www.youtube.com/watch?v=MBHb9ZabfMo iste bu sıteye gırın

    YanıtlaSil

-->